Vivo Watch 2 modeli, 2021 yılının sonuna doğru tanıtılacak. Tanıtım öncesinde ise yeni akıllı saat sızdırıldı.

Vivo Watch 2 olarak adlandırılan yeni akıllı saat, tanıtım öncesinde paylaşılan yeni raporlar ile gün yüzüne çıktı. Yaşanan sızıntı, teknoloji devinin yeni akıllı telefon modellerinin ardından yeni akıllı saatini de piyasaya sunacağını gösterdi. Farklı ürün gamlarında yaptığı üretimleri ile son dönemlerde önemli bir atılım içerisinde olan şirket, akıllı saatlerinin ikinci serisiyle daha iyi bir deneyim sunmayı hedefliyor.

Vivo Watch 2 neler sunuyor?

Henüz şirketten yeni akıllı saat hakkında herhangi bir açıklama gelmedi. Ancak tasarımı, özel kayışlar ile birlikte çok daha trend bir modelin piyasaya sunulacağını gösteriyor. Bir önceki model ile tasarım açısından büyük benzerlikler taşıyan ikinci versiyon, üstelik rapora ek olarak TENAA testinde de görüldü.

Vivo Watch 2 teknik özellikleri neler?

Vivo Watch 2 için sızan rapora göre daha yüksek ekran gövde oranına sahip bir model piyasaya sunulacak. Yuvarlak kadranı ile şekillenen akıllı saatte OLED ekran teknolojisi kullanılacak. 46 mm boyuta sahip olması beklenen akıllı saat, 501 mAh kapasiteli bir pil ile desteklenecek. Önceki versiyonda 476 mAh kapasitesinde bir pil bulunurken, yeni modelde pil kapasitesi de arttırılmış durumda. Yeni modelde sesli asistan ve Bluetooth 5.1 ile destek sağlanacak. eUICC yongaları ile Üçlü SIM – eSim bağlantısı da olması bekleniyor.

Yaşanan sızıntılar sonrasında akıllı saatlerin tanıtımının yakın bir tarihte yapılacağı izlenimi uyandı. Özellikle 2021 yılında tanıtılması planlandığı düşünüldüğünde, önümüzdeki günlerde şirket tarafından lansman tarihleri açıklanabilir. Üstelik yapılacak özel lansmanda, tek yer alması beklenen ürün yeni akıllı saat değil.

Vivo’dan gelecek yeni ürünler neler?

Vivo Watch 2 modelinin yanı sıra şirketin Y serisini geliştirmek için Vivo Y76s modelini de tanıtması bekleniyor. Bu bakımdan tanıtımda yeni bir akıllı telefon ile birlikte akıllı saat görücüye çıkarılabilir. Son dönemlerde akıllı telefon dünyasında sık sık yer bulan Vivo Y76s modelinde yer alması beklenen bazı özellikler ise şöyle;

  • Ekran: Full HD+ (2408 x 1080 piksel) çözünürlük, 60 Hz yenileme hızıyla birlikte 20:9 en boy oranı 6,58 inç boyutlarında IPS LCD ekran 
  • Kalınlık ve ağırlık: Telefonun kalınlığı 7.79 mm, ağırlığı ise 175 gram 
  • Arka kamera: 5 MP arka ana kamera, 2 MP makro kamera ve arkada LED flaş 
  • Ön kamera: 8 MP ön kamera 

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir