Vivo markasının 80W hızlı şarj özelliğiyle öne çıkan akıllı telefonu Vivo V30 Lite, 4 sene pil garantisi ile Türkiye’de de satışa sunulacak. Vivo V30 Lite telefon modelinin açıklanan tüm özelliklerini sizler için derledik.

Firma, yakın zamanda satışa sunduğu V30 5G’nin ardından, 80W hızlı şarj özelliği ile öne çıkan serinin yeni üyesi Vivo V30 Lite’ı Türkiye’de satışa sunmak için gün sayıyor.

Vivo, yaptığı tüketici araştırma sonuçlarına göre kullanıcıların % 73’ünün pilinin daha hızlı dolmasını istediğini belirtti. Bu yanıtlardan yola çıkan Vivo, kullanıcılara segmentinde en hızlı şarja sahip telefonlardan birini sunmak amacıyla V30 Lite’ı tasarladığını aktarıyor.

Vivo, V30 Lite Telefonunda 4 Sene Garanti Sunuyor

Çinli şirket, 80W Hızlı Şarj teknolojisi ile telefonun yaklaşık 30 dakikada % 80’e kadar şarj edilebildiğinin iddiasını ortaya koyuyor. ‘Akıllı Şarj Motoru’ 2.0 özelliğinin ise şarj işlemini optimize ederek pilin aşırı ısınmasını ve aşınmasını önlediği vurgulanıyor. Yine ‘Gece Şarj Koruması’ ile telefonun şarjının % 80’e ulaştığında otomatik olarak şarjın kesilmesi özelliği dikkat çekiyor. Firma, bu sayede pilin aşırı şarj olmasının önüne geçilerek pil ömrünün uzatıldığını aktarıyor.

vivo markasının 80W hızlı şarj özelliğiyle öne çıkan akıllı telefonu vivo V30 Lite, 4 sene pil garantisi ile Türkiye'de de satışa sunulacak.

Bununla beraber vivo, V30 Serisi için lansmana sunduğu garanti hizmetini V30 Lite modele de vermeye devam edeceğini söylüyor. vivo, Türkiye’de pil sağlığı takip fonksiyonuna sahip ilk Android akıllı telefonlar biri olan V30 Serisi için 4 sene boyunca geçerli, pil sağlığı % 80’in altına düşerse ücretsiz değişim garantisi sağlıyor.

Bu özelliklerin yanı sıra cihazda 120 Hz hızında Ultra Vision AMOLED ekran bulunmakta. Ekran parlaklığında ise 1200 nit olan belirlenmiş halde ve HBM Parlaklık Modu sayesinde güneş ışığı altında görünürlüğün artırılması amaçlanıyor. Ayrıca şirket, daha iyi bir görüntüleme deneyimi sunmak amacıyla akıllı telefonun % 91,90 ekran-gövde oranına sahip olduğunun altını çiziyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir