Vivo şirketi, 2024 yılının Aralık ayında V30 Lite modelini piyasaya sürdükten sonra V30 serisi için telefonlarını geliştirmek adına çalışmalara devam ediyor. Şimdi ise Vivo V30 5G modelli telefon tanıtımlı görseli ortaya çıktı. Görselde yer alan telefonun kavisli bir ekrana ve kare bir kamera adasına sahip olduğunu görmekteyiz.

Şu anda telefon hakkında hiçbir özellik açıklanma gerçekleşmedi. Ancak Vivo V30 serisinin amiral gemisi performansı sunacağı konuşulanlar arasında yer alıyor. Çıkarılacak serinin hem günlük fotoğrafları hem de profesyonel çekimlerin üstesinden gelebilecek akıllı fotoğrafçılık özelliklerine sahip olacağı düşünülüyor.

Cihazın şık ve ince bir telefon olacağı lanse ediliyor. Resmi lansmanının yakında yapılacağı ise belirtiliyor. Önümüzdeki zamanlarda seri hakkında daha fazla detaya sahip olacağımız kesin görünüyor.

V30 serisi için telefonlarını geliştirmek adına çalışmalara devam ediyor. Şimdi ise Vivo V30 5G modelli telefon tanıtımlı görseli ortaya çıktı.

Vivo 6G Teknolojisiyle Hayatları Değiştirmeyi Amaçlıyor

Geçtiğimiz günlerde Vivo’dan yapılan açıklamaya göre; 

6G teknolojisi, iletişim sektörü ve tüketiciler için olağanüstü fırsatlara sahip bir geleceğin habercisi olacağını söylüyor. Çok sayıda ileri teknolojinin ortaya çıkmasıyla birlikte mobil kullanıcıların donanım sınırlamalarından kurtularak yüksek kaliteli çevrimiçi oyunlar oynamasını, 3D sanal insanlarla etkileşime geçme ve Artırılmış Gerçeklik’i (XR) her zaman ve her yerde deneyimleme olanakların bulacağını söylemişti.

6G’ye güç veren temel teknolojilerden biri yapay zeka olacağı kesin gibi görünüyor. 6G çağında yapay zeka destekli ağ, sıfıra yakın güç IoT, 6G uydu entegre ağı ve mobil ağlar ile bilgi işlemin yakınsaması gibi bir dizi temel teknolojinin sayesinde çok büyük yeni fırsatların ortaya çıkacağına inanan Vivo şirketi, özgürce bağlanan fiziksel ve dijital bir dünya inşa etme vizyonunu gerçeğe dönüştürmek için dünya çapında 6G üzerine endüstri ortaklarıyla çalışmaya başladı.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir