Vivo’nun geçtiğimiz hafta içerisinde tanıtımını gerçekleştirdiği V23e modelinin 5G versiyonu üzerinde çalışmalar yaptığı ortaya çıktı. Cihazın lansman tarihi belli oldu. 

Huawei’nin ABD yaptırımları sebebiyle sektörde ciddi bir güç kaybı yaşamasının ardından sahneye çıkan şirketlerden biri de Vivo’dur. Şirket, bu süreç içerisinde her segmentten modeliyle kullanıcıların karşısına çıkmaya devam ederken ilk olarak Çin pazarında, ardından ise küresel olarak başarılı işlere imza attı. Günümüz itibariyle de dünyanın en büyük dördüncü akıllı cep telefon üreticisi konumunda yer alıyor. Vivo, geçtiğimiz hafta içerisinde orta segmente hitap eden V23e modelini kullanıcıların beğenisine sundu. Şimdi ise şirket, bu cihazın 5G versiyonunu tanıtmak için hazırlıklara devam ediyor. Telefonun lansman tarihi de belli oldu.

Vivo V23e 5G’nin tanıtımı ne zaman yapılacak?

8 13

Vivo V23 5G, kısa bir süre önce şirketin Tayland web sitesinde lansman tarihi ile ortaya çıktı. Buna göre ise akıllı cep telefonun, 23 Kasım’da kullanıcıların karşısına çıkacağı belirtildi. Resmi görselleri göz önünde bulundurmak gerekirse cihazın mavi ve siyah renklerle satışa sunulacak. Bir diğer açıdan ise teknik özellikleri kısmında da şu an için net bir bilgi yoktur. Fakat 4G modeline göre ise bazı farklılıklara da sahip olacak. 

Akıllı telefon, 6.44 inç FHD+ çözünürlüklü 60 Hz tazeleme hızı sunan AMOLED ekran üzerine kuruludur. İşlemci kısmında ise şu an için net bir detay bulunmasa da, ortaya çıkan raporlara göre cihaz gücünü MediaTek Helio G96 işlemci sisteminden alacak. 7 nm fabrikasyon süreci ile üretilen işlemci, bünyesinde 2 adet Cortex-A76 ve 6 adet Cortex-A55 çekirdeklerine ek olarak Mali-G57 grafik birimine sahiptir. RAM ve depolama ile ilgili olarak ise şu an için net bir bilgi olmazken, cihazda damla çentik içerisinde konumlandırılan 44 Megapiksel çözünürlüğünde selfie kamerası yer alıyor. Cihazın arka kısmında ise çözünürlükleri belli olmayan üçlü kamera kurulumu yer alıyor. Vivo V23e 5G hakkında elde edilen bilgiler şu an için sadece bunlarla kısıtlıdır. 

Vivo V23e 4G teknik özellikleri

Ekran:6.44 inç / FHD+ / 60 Hz tazeleme / AMOLED panel
Donanım:İşlemci:   MediaTek Helio G96
Grafik İşlem Birimi:  Mali-G57
Depolama – RAM: 8 GB / 128 GB
Kamera:Ana kamera: 64 Megapiksel
2. kamera:  8 Megapiksel
3. kamera:  2 Megapiksel
Ön kamera: 50 Megapiksel
Diğer:Batarya: 4.050 mAh, 44W hızlı şarj desteği
İşletim sistemi: Android 11 tabanlı FunTouch OS 12 arayüzü

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir