Vivo bugün düzenlediği etkinlikte Türkiye’de satışa çıkacak yeni V23 5G akıllı telefonunu tanıttı. Vivo V23 5G kendine has teknik ve tasarım özellikleriyle harika bir akıllı telefon olsa da Türkiye’de açıklanan fiyatı size tüm özelliklerini unutturacak.

Akıllı telefon sektöründe önemli bir pay sahibi olan Vivo, bugün Türkiye’deki etkinliğinde ülkemizde satışa çıkacak yeni akıllı telefon vivo V23 5G’yi tanıttı. Akıllı telefonlar dünyasında bir ilk olacak dikkat çekici bir özelliğe sahip olan Vivo V23 5G, ne yazık ki fiyatıyla tüketicilerden oldukça fazla tepki alacak gibi görünüyor.

Yeni vivo V23 5G, yeni iPhone serisini andıran düz yan çerçevelere sahip bir tasarıma sahip. Telefonun arka kamera konfigürasyonu iki tonlu LED flaş ve üç lensten oluşurken, ön kısımda iki selfie kamerası bulunuyor. Ayrıca ekranın üst kısmında, çerçeve ile ekran arasındaki alanda selfie çekerken büyük kolaylık sağlayacak iki adet flaş bulunuyor.

vivo V23 neler sunuyor?

Vivo V23 5G, akıllı telefon endüstrisinde standart boyut haline gelen 6.44 inç ekrana sahiptir. 2.400 x 1.080 çözünürlükte görüntü sunan bu AMOLED ekranın altında orta ve üst segmentin yeni ana işlemcisi MediaTek Dimensity 920 bulunuyor. Bu işlemci, toplam 12 GB RAM ve 256 GB depolama alanı kapasitesi ile desteklenmektedir.

Cep telefonunun kamera kısmına gelecek olursak 64 MP ana kamera, 8 MP geniş açılı kamera ve arkada 2 MP makro kamera yer alıyor. Vivo V23, 50MP ana kamera ve 8MP geniş açılı ön kameranın yanı sıra iki çerçeve içi flaşa sahip. Ön kamera ise 4K HDR video çekebiliyor.

vivo V23 5G’yi geleneksel telefonlardan ayıran özelliklerden biri de renk değiştiren cam yüzeyi. Bu özellik sayesinde telefonun arka yüzünün rengi güneş ışığının etkisiyle değişebiliyor. Ayrıca telefonun ön tarafında bulunan iki adet el feneri, kullanıcının yaratmak istediği ortama bağlı olarak ücretsiz sıcaklık ve parlaklık sunabiliyor.

  • Ekran: 6,44 inç, AMOLED, FullHD+ çözünürlük
  • İşlemci: MediaTek Dimensity 920
  • RAM: 12 GB
  • İşletim Sistemi: Android 12 (Funtouch OS 12)
  • Arka Kamera: 64 MP ana kamera + 8 MP geniş açılı kamera + 2 MP makro kamera
  • Ön Kamera: 50 MP ana kamera + 8 MP geniş açıllı kamera
  • Batarya: 4.200 mAh (44W hızlı şarj destekli)
  • Bağlantı: 5G, Wi-Fi 6
  • Renkler: Yıldız Tozu Işıltısı, Gün Işıltısı

vivo V23 5G fiyatı

vivo V23 5G ülkemizde 13.999 TL’ye satılacak. Önceden cep telefonu satın almak isteyenler şimdiden ön sipariş verebilirler. Şimdi telefonu alanlara TWS 2 kulak içi kulaklık hediyesi de var.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir