Yeni Vivo V30 modelinin ön ve arka kameraları sayesinde artık Ramazan Bayramı’nda çekeceğiniz fotoğraf kadrajlarına tüm sevdiklerinizi kolayca sığdırabilirsiniz. Detayları sizler için derledik…

Sevdikleriniz kişilerle bir araya gelerek güzel anılar biriktireceğiniz Ramazan Bayramı’na sayılı günler var. Bu tarz özel günlerde çekilen fotoğraflar ise bu anıları ölümsüzleştirmenin en güzel yollarından biri haline geldi. Geçmiş yıllarda, kalabalık aile fotoğrafları çekmek oldukça zor bir haldi. Oldukça büyük fotoğraf makineleri ve tripodlar kullanılmalı ve herkesin fotoğrafa sığması için uzun uğraşlar verilmesi şarttı. Vivo V Serisi ile bu özel günde kalabalık aile selfie’lerini çekmeyi oldukça kolaylaştırarak sevdiklerinizle biriktirdiğiniz anılarınızı ölümsüzleştirmenizi hedefliyor.

Yeni vivo V30 modelinin ön ve arka kameraları sayesinde artık Ramazan Bayramı’nda çekeceğiniz fotoğraf kadrajlarına tüm sevdiklerinizi kolayca sığdırabilirsiniz.

Vivo V Serisi İle 30 Kişilik Fotoğraf Çekmek Mümkün

Vivo şirketinin geçtiğimiz günlerde ülkemizde satışa sunduğu yeni akıllı telefonu V30 olmak üzere V Serisi modelleri geniş açılı lenslere sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Şimdilerde raflarda yerini alan V30’un 119 derece görüş alanına sahip 50 MP otomatik odaklamalı ultra geniş açılı arka kamerası, Yapay Zeka Grup Portresi algoritması sayesinde aynı fotoğraf karesinde 30 kişiye kadar grup fotoğrafları çekilmesine olanak sağlıyor.

Kamerası, 92 derece görüş alanına sahip 50 MP otomatik odaklamalı grup selfie kamerası ise aynı şekilde selfie’lere herkesi sığdırmayı iddia ediyor. Vivo markası, telefonların Grup Selfie fonksiyonunun net ve aydınlık fotoğraflar çekebildiğini ortaya atıyor. Yine selfie çekerken geniş açıdan kaynaklı bozulmaların ve dar açılardan kaynaklanan sorunların da önüne geçildiğini vurguluyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir