Vivo Türkiye’deki yeni programını duyurdu. Resmi açıklamalarda kullanıcıların Vivo ile pil değişiminde yeni teknolojiye geçiş yapacağı vurgulandı.

Cep telefonlarındaki en büyük problemlerden birisi batarya sağlığının yaklaşık 2 yıllık süre içerisinde bozulması ve çok sık şarj ihtiyacının ortaya çıkması. Bu tür durumlarda kullanıcılar genellikle telefon değişimine giderken bazen çok sevilen telefonlardan dahi vazgeçilmesi gerekebiliyor. Bu durumun bilincinde olan Vivo ise Türkiye’de özel bir programın başlatılacağını duyurdu.

Vivo’dan Pil Alanında Teknolojik Değişim

“Tüketiciyi Koruma Haftası’nda teknolojinin en dayanıklısı ile tanışın: Vivo V29 5G!” başlığı ile şirket tarafından yayınlanan yeni blog yazısında kullanıcılara yönelik önemli mesajlar da verildi. Her ne kadar bu yazı Vivo V29 5G modelinin tanıtımı için hazırlanmış olsa da tüketiciyi koruma haftası kapsamında tüketicinin memnuniyetinin sağlanması adına önemli adımların atılacağı ifade edildi.

Vivo Türkiye’de Pil Değişimiyle Fark Atacak
Vivo Türkiye’de Pil Değişimiyle Fark Atacak

Yeni modelinin 32 bin düşürme, 6.000 kez kulaklık girişini kullanma, 150 bin kez güç düğmesine basma ve 10.000 kez şarj kablosunu çıkarıp takma testlerini yaptığı Vivo V29 modeli tüm bu testleri geçmeyi başardı. Şirket telefon tanıtımını yaptıktan sonra blog yazısının sonunda şu ifadelere yer verdi; “Vivo, yeni bir teknoloji üzerinde çalışıyor. Vivo, yakın zamanda duyuracağı yenilikle Türkiye’de bir ilke imza atarak kullanıcıların pil sorunlarına da çözüm getirmeyi amaçlıyor.”

Bu açıklamalar Vivo kullanıcılarının telefonlarındaki pillerini orijinal şekilde değiştirebileceği ve pil performansından kayıp yaşamadan telefonlarını kullanmaya devam edeceğini gösteriyor. Bunun için ücretlendirme ve şartların neler olacağı ise önümüzdeki dönemlerde belli olacak.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir