Vivo, T3x modelinin batarya kapasitesini X üzerinden yaptığı paylaşım ile resmi olarak duyurdu. Qualcomm markasının Snapdragon 6 Gen 1 işlemcisini kullanacak akıllı telefon, güçlü bir pille satışa çıkmayı bekliyor.

Vivo, X üzerinden yaptığı bir paylaşımla 17 Nisan tarihinde piyasaya sürülecek Vivo T3x’in 6.000mAh batarya ile geleceğini aktardı. Ürün, çift arka kamera ve iki renk seçeneği le çıkabilir.

vivo şirketi, T3x'in batarya kapasitesini X üzerinden yaptığı paylaşım ile resmi olarak duyurdu.

Şirket, paylaştığı videoda akıllı telefonun “6.000mAh bataryalı, segmentin en ince akıllı telefonu” olacağının iddiasını ortaya koydu. Paylaşılan  videonun alt kısmında yer alan bilgilere göre, telefon 7,99 m kalınlığında gelecek. Yine  fiyatının 17.000 Hindistan rupisinin altında olacağı söyleniyor. Daha öncesinde ortaya çıkan söylentiler, Vivo T3x’inHindistan’da 15.000 Rs’nin altında satışa sunulacağını göstermekteydi. Ortaya konulan iddia Vivo’nun paylaşımıyla doğrulandı ve telefon muhtemelen 14.000 Rs ile 17.000 Rs arasında fiyatlandırılan çeşitli RAM ve depolama konfigürasyonlarında satışa sunulması bekleniyor.

Vivo T3X IP64 Derecesiyle Gelebilir

Geniş batarya kapasitesiyle öne çıkan akıllı telefon, gücünü Snapdragon 6 Gen 1 işlemcisinden alırken, 8GB RAM ve 128GB dahili depolama alanı sunmayı planlıyor. Vivo, başka bir konfigürasyon seçeneği sunup sunmayacağını henüz açıklamasa da daha önce ortaya çıkan sızıntı bilgiler, telefonun 4GB, 6GB ve 8GB RAM varyantlarıyla geleceğini iddia etmekte. Model çift stereo hoparlöre sahip olacak T3X, Celestial Green ve Crimson Bliss olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle satışa çıkarılacak.

Kamera tarafında ise Vivo T3x’in 50 megapiksel birincil arka kameranın yanı sıra 2 megapiksel derinlik sensörü ve bir LED flaş  bulunduracağı düşünülüyor. Ön tarafında ise 8 megapiksellik bir sensörün yer alacağı söyleniyor. Bu özelliklerin dışında telefonun yanına entegre edilmiş bir parmak izi sensörüne sahip olacağı ve toza ve su sıçramasına karşı dayanıklılık için IP64 derecesiyle geleceği umuluyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir