Vivo, geçtiğimiz haftalarda 2022 yılı genelinde en güçlü modelleri olacak amiral gemilerinden bazılarını pazara sundu. Ancak Vivo’nun tanıtım listesine daha pek çok model var. Vivo X80 serisi gibi orta segmente odaklanacak modellerin yanı sıra Vivo T1 serisi için de yeni planlar var. 5G destekli modelleri ile pazarda oldukça dikkat çeken Vivo, önümüzdeki günlerde Vivo T1 Pro 5G adı ile yeni bir modeli daha piyasaya sunacak. İlk olarak Geekbench veri tabanında tespit edilen cihaz, V2151 model numarasına sahip. Test sonuçlarına göre Snapdragon 778G işlemci ve 8 GB RAM ile kutudan çıkacak olan telefon, iddialı özellikleri ile dikkat çekiyor.

Vivo T1 Pro 5G özellikleri neler?

Vivo T1 Pro, tek Çekirdekli testlerde 790 puan ve çok çekirdekli testlerde 2.859 puan almayı başardı. Geekbench’teki “Lahaina” kod adı, telefonun Snapdragon 778G modelini kullandığını ortaya koyuyor. İşlemci, 6 nm mimarisine dayanıyor. 2,4 GHz’e kadar saat hızına sahip 4 x ARM Cortex-A78 çekirdeği ve 1,8 GHz’e kadar saat hızına sahip 6 x ARM Cortex-A55 çekirdeğiyle destekleniyor. GPU’da ise Adreno 642L yer alıyor. 

Cihaz Geekbench’te 8 GB RAM ile test edildi. Ancak daha farklı varyantların yer alması bekleniyor. Android 12’yi çakıştıran Vivo T1 Pro, Funtouch OS 12 veya OriginOS Ocean ile desteklenecek. Cihazın kısa süre içerisinde marka tarafından tanıtılması bekleniyor.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir