Akıllı cihazlar, yazılım ve çevrimiçi hizmet sunması ile bilinen Çin merkezli elektronik şirket Vivo daha fazla kullanıcıya hitap etmeyi hedeflediği Pad Air modelini tanıttı. İşte tablet pazarında büyük yer edinecek olan Vivo Pad Air tabletin özellikleri sizlerle…

Vivo S16 Pro'nun tasarım detayları ortaya çıktı
Vivo S16 Pro’nun tasarım detayları ortaya çıktı

Vivo Pad Air tablet teknik özellikleri 

11,5 inç ekrana sahip olan akıllı cihaz, görsel deneyimleri üst sınıra çıkaracak. 2,8K çözünürlük ve 144 Hz’lik yenileme hızı ile hızlı ve güzel görünümü bir arada sağlamayı vaat ediyor. Bununla beraber P3 geniş renk yelpazesi ve değiştirilebilir yenileme hızı ayarı ile kullanıcılara adeta görsel bir şölen sunuyor. 

Donanım olarak da en iyi olmayı hedefleyen Vivo Pad Air, Snapdragon 870 işlemciden güç alıyor. İşlemci içerisinde 1 adet 3.2 GHz ARM Cortex-A77 ile beraber 3 adet 2.42 GHz ARM Cortex-A77 ve 4 adet 1.8GHz ARM Cortex-A55 çekirdek bulunuyor.

530 gram gibi bir ağırlığa sahip olan tablet, taşınabilirlik açısından da dengeyi sağlıyor. 8500 mAh pil ve 44 W hızlı şarj desteği sayesinde gün boyu kullanım imkanı veriyor. Ayrıca 6,67 mm’lik şık tasarımı ve metal gövdesi ile görselliği ve dayanıklılığı bir arada sunuyor. 

Vivo Pad Air ile dijital ortamda sınırsız gezinme imkanı

Vivo Pad Air tablet ile dijital ortamda gezinme zahmetsiz hale geldi. Üstün özelliklere sahip kullanıcı dostu arayüz, çoklu görevi kolaylaştırarak genel kullanıcı deneyimlerini geliştirdi. 

Selçuk Üniversitesi Sosyoloji bölümünden mezun. İmza İnternet Teknolojilerinde Dijital Çırak eğitimi aldı.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir