Vivo Pad 3 Pro modeliyle ilgili gelen yeni bilgilerde işlemcinin üst model ile değişeceği belirtildi.

Vivo Pad 3 Pro modeli henüz tanıtılmadı. 26 Mart tarihinde Vivo’nun görücüye çıkaracağı yeni model için pek çok sızıntı yaşanmıştı. Sızıntılarda işlemci için farklı bilgilere yer verilirken son paylaşımla işlemcide üst düzey bir seçim yapılacağı ortaya çıktı. Şirketin bu kararı yeni mi aldığı yoksa sızıntıların mı hatalı olduğu bilinmezken Vivo Pad 3 Pro’da MediaTek imzalı yeni bir işlemci kullanılacak.

Vivo Pad 3 Pro Özellikleri

Son sızıntılara göre Vivo Pad 3 Pro modelinde MediaTek’in en iddialı işlemcilerinden olan Dimensity 9300 kullanılacak. Tablet pazarında bu işlemci ile dikkat çekecek Vivo Pad 3 Pro, bu işlemcini güçlü donanımlarla destekleyecek. Bugüne kadar edinilen bilgilere göre cihazda 16 GB RAM, 3K çözünürlük ve 144 Hz yenileme hızı destekli 12,93 inç ekran ve 11500 mAh kapasiteli batarya yer alacak. Yapılan sızıntı şöyle;

Vivo Pad 3 Pro'nun İşlemcisi Güncelleniyor
Vivo Pad 3 Pro’nun İşlemcisi Güncelleniyor

Tablet devasa bataryası ve yüksek performans sunacak donanımlarıyla dikkat çektiği gibi 66W hızlı şarjıyla da kısa sürede kullanıma hazır hale getirilebilecek. Kamerada ise daha düşük sensörleri tercih eden Vivo, önde 8 MP arkada ise 13 MP kamera modülleriyle ihtiyaca yanıt verecek. Yeni sızıntıların Geekbench kaynaklı olması, tabletteki çalışmaların büyük oranda tamamlandığını gösterirken donanım bilgilerin de güvenilir olmasını sağlıyor.

26 Mart tarihinde tanıtılacak Vivo Pad 3 Pro, sahnede yer alan tek model olmayacak. Şirketin katlanabilir akıllı telefon modelini de 26 Mart’ta tanıtması bekleniyor. Vivo X Fold 3 Pro olarak adlandırılan yeni model son dönemlerin en çok konuşulan modelleri arasında. Katlanabilir telefonla ilgili de pek çok sızıntı yapıldı. Bu bilgilere göre Vivo X Fold 3 Pro’da yer laması beklenen özellikler şöyle;

  • İşlemci: Snapdragon 8 Gen 3 alacak
  • Batarya: 5.800 mAh ve 120W kablolu hızlı şarj, 50W kablosuz şarj desteği
  • Depolama 1 TB’a kadar
  • RAM: 16 GB RAM
  • Ekran: 8,03 inç iç ekran, 6,53 inç dış ekran 120 Hz yenileme hızı destekli OLED panel
  • Arka Kamera: 50 MP geniş açı + 50 MP ultra geniş açı + 64 MP 3x telefoto kameraları
  • Ön Kamera: 32 MP

Ekran altı parmak izi okuyucusu ve özel dayanıklılık sertifikalarıyla desteklenecek Vivo X Fold 3 Pro Vivo’nun önemli bira atılım yapacağı amiral gemisi olarak dikkat çekecek.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir