Valve hayranları sonunda Half-Life 3 olmasa da son derece mutlu olmak için başka bir nedene sahip olacaklar. Bir sızıntı, Valve’ın bir sonraki büyük rekabetçi çok oyunculu oyununu potansiyel olarak ortaya çıkardı: Deadlock. Bu oyun Counter-Strike ya da Dota benzeri bir etki yaratmayı hedefliyor, ki bu da bir şey söylüyor.

Twitter’da sızdırılmış oynanış görüntüleri, 6’ya 6 üçüncü şahıs nişancı oyununa bir bakış sunuyor. Tanınmış Valve meraklısı Tyler McVicker’a göre, yüzlerce oyuncu Deadlock’u kapalı bir alfa aşamasında test ediyor ve bu da oyunun geliştirme aşamasında olduğunu gösteriyor.

Valve’ın Yeni Oyunu Deadlock Nasıl Bir Etki Oluşturacak?

McVicker, Deadlock’u Valve’ın Counter-Strike veya Dota kadar etkili olmayı hedefleyen bir sonraki büyük rekabetçi oyunu olarak konumlandırıyor. Oyunu kahraman tabanlı, seviye tabanlı ve bireysel becerilere odaklanan bir nişancı oyunu olarak tanımlayan McVicker, Valve’ın önceki oyunlarını başarılı kılan unsurları bir araya getirme potansiyeline sahip. Ayrıca videoda 19 oynanabilir kahramanın yer aldığı bir seçim ekranı ile karakter özelleştirmesine dair ipuçları da görüyoruz. McVicker, Deadlock’un geliştirilmesine 2018’de başlandığını ve kule savunma mekaniklerini fantezi ve steampunk estetiğinin benzersiz bir karışımıyla birleştirdiğini ekliyor.

Valve'ın Yeni Oyunu Deadlock Nasıl Bir Etki Oluşturacak?
Valve’ın Yeni Oyunu Deadlock Nasıl Bir Etki Oluşturacak?

Sızıntı Deadlock’un neler sunabileceğine dair bir fikir verse de, oyunun henüz erken aşamalarda olduğunu unutmamak gerekiyor. Deadlock ve olası çıkış tarihi hakkında daha fazla bilgi edinmek için Valve’ın resmi duyurularını takip etmeye devam edin.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir