Genellikle Steam indirim tarihleri belirli tahminler ve sızıntılar ile gerçekleşirdi. Ancak bu kez ise Valve takipçileri şaşırtacak tarihleri kendisi yayınladı. 

Steam ve pek çok dijital oyun satışı yapan platform kendine has indirimler yaparak sık sık gündemde yer alıyor. Esasında Valve’nın bunu gelenek şeklinde değerlendirmesi, diğer dijital oyun satışı yağan platformların da harekete geçmesini sağladı. Normal şartlarda Steam platformunda yapılan indirim tarihleri tahminler veya sızıntılar üzerinde ortaya çıkar ancak bu kez Valve herkesin şaşırtmasına sebep olarak indirim tarihlerini bu sefer kendisi yayınladı.

Steam Sonbahar indirimleri Kasım’da yapılacak

Steam platformunda gerçekleşen büyük indirim tarihleri dünya genelinde pek çok geliştiricinin katılımı ile gerçekleşiyor. Geliştirici ekiplere göre daha önce aktarılan bu tarihleri onların daha da hızlı hareket etmesine sebep oluyor. Pek çok büyük ve küçük bütçeli olan oyun Steam platformunun indirim zamanlarında büyük oranda indirim ile kullanıcıların karşısına çıkıyor.

Steam’in indirim tarihleri şu şekilde:

  • Steam Sonbahar İndirimi | 24-30 Kasım 2021
  • Steam Kış İndirimleri | 22 Aralık 2021 – 5 Ocak 2022

Valve platformu tarafından yayınlanan tarihler yayıncılar ve geliştiriciler için bir rehber olarak kullanılması planlanıyor. Ancak elbette ki her geliştirici ve yayıncı indirimler furyasına katılmak zorunda da değildir. Fakat bu durum tüm oyun dünyasını adeta bir hazırlık içine sokuyor. Elbette ki, bunlar yalnızca Valve’in büyük indirim günleri için verilen tarihlerdir. Bunlar arasında önceden onay verilen, Steam Cadılar Bayramı İndirimi 28 Ekim‘de başlıyor. Epic Games Store platformu ise şu an bir Cadılar Bayramı İndirimi gerçekleştiriyor. Epic Games Store’un Cadılar Bayramı İndirimi sayfasında da birbirinden farklı oyunlar yer alıyor. İndirim gününe oldukça az bir zaman kaldı, almak istediğiniz oyunları planlayarak indirim gününde çok daha uygun fiyatlara alabilirsiniz. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir