Oyun dizüstü bilgisayarları, gelecekte herkesin başvuracağı cihazlardan biri olmayacak. Steam Deck bunun en büyük habercisi olarak tanımlanabilir.

Valve, sistem çok popüler olmasına rağmen Steam Deck elde taşınır cihazının fiyatını artırmayı düşünmediğini açıkladı. IGN ile yaptığı röportajda Gabe Newell (Valf K Başkanı), cihazı düşük bir fiyata piyasaya sürmenin bir pazarlama stratejisi olduğunu ve yakın zamanda herhangi bir güncelleme olmayacağını doğruladı.

Valve, Steam Deck’in fiyatına şimdilik dokunmayacak

Newell röportaj esnasında şu açıklamayı yaptı;

“Yani, fiyatlandırma ile yaptığınız şeyin bir parçası, müşterilere bir söz veriyor olmanızdır. Uygun fiyatlı çıkışa sahip olmasına rağmen burada oldukça ilginç bir istatistik veri var. 512 GB NVMe SSD dahili depolama ve parlama önleyici kazınmış cam içeren daha pahalı 649 $ (yaklaşık 489 £) Steam Deck modeli, uygun fiyatlı 399 $ (yaklaşık 299 £) giriş seviyesi modelinden daha fazla satmış. Harika!” 

Popülaritesi göz önüne alındığında, Newell’in daha yüksek özelliklere sahip başka seçenekler geliştirmekle ilgilenmesi şaşırtıcı değil ve bir röportaj sırasında Valve’in ek el modelleri düşündüğünü teyit etti. Bilgisayar bileşenleri pazarının mevcut parçalı durumu ile Steam Deck, bir süreliğine düşük güçte bir sistem isteyen acemi oyuncular için bilgisayar oyunları dünyasına en uygun fiyatlı kapı olabilir.

Beklenen oyunlar Steam Deck desteği aldı

Gaming laptoplar gelecekte herkesin tercih edeceği cihazlar arasında olmayacak. Steam Deck en iyi şekilde onun en büyük öncüsü olarak tanımlanabilir. Steam Deck, masaüstü oyunlarına her zamankinden daha çekici bir alternatif olabilir. Tabii ki, kararlı modda performans harikaysa. Valve ayrıca ilk parti konsolunu kullancılarına 25 Şubat’ta saat 21.00’de teslim etti.

Piyasadaki en uygun fiyatlı oyun dizüstü bilgisayarlarından bazıları, amiral gemisi Steam Deck’ten önemli ölçüde daha pahalı olsa ve Steam Deck’in performansıyla ilgili çok sayıda olumlu eleştiri olsa da, bir PC oyununu oynamanın en ucuz yolu olabilir. bir zaman. zaman. Peki Steam Deck hakkında ne düşünüyorsunuz?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir