Valorant’ın uluslararası en büyük e-spor finali olan Dünya Şampiyonası finalinin Türkiye’de gerçekleştirileceği dile getirildi. 

2022 VALORANT Champions Tour’un son iki uluslararası etkinliğinin yapılacağı şehirler belli oldu. İlk olarak her bölgenin Challenger II. Aşama etkinliklerinden en iyi takımlar sezonun ikinci Masters, etkinliğine ev sahipliği yapacak olan Kopenhag’da birbirleriyle karşılaşacaklar. 10-24 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek olan turnuvada VCT puanları, ödüller ve zafer elde etmek için yarışan toplamda on iki takım bulunacak. VALORANT Champions Tour’un 2022 sezonu ise İstanbul’da son bulacak. Champions, hatırlatmak gerekirse dünyanın en iyi on altı takımının VALORANT Dünya Şampiyonu olmak için mücadele edeceği yıl sonu final etkinliğidir. 

Valorant dünya şampiyonası finali

valorant dunya sampiyonasi finali turkiyede yapilacak

2-18 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek olan etkinlik kapsamında toplamda on altı takım mücadele edecek. Bunlar ise sezon boyunca elemeleri başarıyla geçen on takım ve Ağustos ayında oynanacak Son Şans Elemelerini de geride bırakan altı takımdan oluşacak. Takımlar her durumda kazanmaya çalışacaktır. 

Riot Games’ten yapılan açıklama ise şu şekilde:

“Hedefimiz en büyük uluslararası etkinliklerimizi canlı seyirci önünde oynamak. Bu iki şehir de hedefimize ulaşmamızı için gereken koşulları sağlamanın yanı sıra etkinlikte yer alacak tüm takımların etkinliğe güvenli bir şekilde katılmaları ve rekabet etmeleri konusunda güvence sağladı. Bu iki etkinliğin ilk ayrıntılarını sizinle paylaştığımız için heyecanlıyız ve önümüzdeki haftalarda daha fazla bilgi sağlayacağız.”

Akıllı telefon fiyatlarına zam geliyor

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir