Vivo’nun merakla beklenen T3 5G cihazı, Google Play Console veri tabanında görüntülenebildi. İşte beklenen Vivo T3 5G özelliklerini sizler için derledik.

Vivo markası, yakın zamanda uygun fiyatlı yeni Android akıllı telefonunu tanıtımını yapmak için gün sayıyor. Vivo T3 5G isimli bu model için şimdiye kadar birçok sızıntı bilgiler geldi. Son olarak cihazın, Google veri tabanında görüntülenmesi dikkat çekti. 

Vivo'nun merakla beklenen T3 5G cihazı, Google Play Console veri tabanında görüntülenebildi. İşte beklenen Vivo T3 5G özelliklerini sizler için derledik.

Beklenen Vivo T3 5G Telefonunun Özellikleri

Vivo T3 5G, Google Play Console veri tabanında görünmeye başladı. Hatırlatmak adına Google Play Console, Android uygulama geliştiricilerinin Play Store’daki uygulamalarını yönetebildikleri bir platform olarak biliniyor. Bu platform içinde akıllı telefon modellerinin listelendiği bir sayfa da bulunuyor. İşte Vivo T3 5G de bu sayfaya eklenmiş oldu. Böylelikle bazı özelliklerini gözler önüne serdi.

Google Play Console sayfasında yer alan bilgilere göre Vivo T3 5G cihazı, MediaTek şirketi tarafından üretilen Dimensity 7200 işlemcisinden güç aldığını görüyoruz. 4 nm fabrikasyon sürecinden geçen bu işlemcinin, altı adet ARM Cortex-A510 ve iki adet ARM Cortex-A715 çekirdeklerinden oluşmakta. Grafik biriminde ise Mali-C610 MC4 bulunuyor.

Vivo'nun merakla beklenen T3 5G cihazı, Google Play Console veri tabanında görüntülenebildi. İşte beklenen Vivo T3 5G özelliklerini sizler için derledik.

Diğer taraftan telefonun, Full HD+ çözünürlük sunan ve her bir inçine 440 piksel düşen bir ekran bulunuyor. 8 GB RAM ile geleceği bilgisi yer alan cihazın, Android 14 tabanlı FuntouchOS 14 üzerinde çalıştığı görünüyor. Son olarak Vivo T3 5G modelinin LED flaşlı dikey kamera kurulumuna yer vereceği de Google Play Console’da gözüküyor.

Beklenen vivo T3 5G özellikleri şu şekilde;

ÖzellikDetaylar
İşlemcisiMediaTek Dimensity 7200 İşlemci
RAM8 GB RAM
İşletim SistemiAndroid 14 tabanlı FuntouchOS 14 Sistemi
Çözünürlük–Ekran 2400 x 1080 (Full HD+) Çözünürlük
Ekran – PPI440 PPI Ekran
Arka Kamera KurulumuLED flaşlı dikey olarak yerleştirilmiş üçlü kamera 

Marka tarafından yapılan açıklamaya göre 21 Mart tarihinde tanıtılacak Vivo T3 5G‘nin 240 dolar fiyatla piyasaya çıkması düşünülüyor. Bu bağlamda uygun fiyatlı Android seçeneklerinden biri olacağını söyleyebiliriz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir