POCO markasından bir süredir tanıtılması beklenen POCO M6 4G piyasaya sürüldü. Türkiye’de en çok tercih edilen POCO yeni cihazlarıyla karşımıza çıkmaya devam ediyor. Çin merkezli şirket, POCO M6 4G ismi verilen yeni telefon modelini tanıttı. 

M serisi, bütçe dostu akıllı telefonlar sunan bir seridir. Bu nedenle giriş seviyesi kategorisinde uygun fiyatlı cihaz olarak değerlendirilebilir. Ancak bazı özellikleri segmentine göre oldukça iddialı.

POCO 8,3 mm Kalınlık ve 205 Gram Ağırlığa Sahip

Bütçe dostu telefonlarda maliyeti azaltmak amacıyla plastik kullanımı daha yoğun olsada POCO M6’da durum böyle değil. POCO, cam arka panel kullanmayı tercih ederek kullanıcılara premium bir his sunmayı amaçlamış. 

Uygun Fiyatlı POCO M6 4G Özellikleri ile Tanıtıldı
Uygun Fiyatlı POCO M6 4G Özellikleri ile Tanıtıldı

Cihaz 2’li arka kamera ve delikli ekran tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Görünümüyle daha üst seviyede olan Redmi Note 13 Pro’ya benzediğini söylemek mümkün. Ayrıca POCO, 8,3 mm kalınlık ve 205 gram ağırlığa sahip. 6.79 inç LCD panele sahip olan POCO, 90 Hz yenileme hızı ve HD+ çözünürlük sunuyor. Cihazın maksimum parlaklığı ise 550 nit olarak belirtilmiş.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir