Apple şirketinin tanıtması beklenen uygun fiyatlı AirPods Lite’ın özellikleri ve fiyatı hakkında daha fazla detay ortaya çıkmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta Apple’ın tanıtması beklenen uygun fiyatlı AirPods cihazıyla ilgili bazı sızıntılar gündeme geldi. Bazı söylentilere göre Apple markasının kulaklık serisine yakın zamanda yeni bir model eklenmesi planlanıyor. Son sızıntı bilgilere göre Apple ‘ın bu yılın sonlarında tanıtması beklenen ‘AirPods Lite’ adlı modeli bütçe dostu olacağı düşünülüyor.

Airpods Lite 2024 Yılında Uygun Fiyatla Tanıtılacak

Bu sene Apple’ın birçok yeni modeli tanıtarak özellikle AirPods serisinde değişiklik yapması beklenmekte. Apple şirketi, mevcut AirPods modellerine ek olarak daha uygun fiyatlı bir kulaklık üreterek potansiyel tüketiciler için seçenek sayısını artırmayı hedefledi. Bir takım güvenilir Apple analistlerine göre firma, bu yıl pek çok yeni AirPods modelini tanıtabilir ve bunlardan biri de bütçe dostu AirPods Lite olabilir.

Yayınlanan raporda ki bilgilerde Apple’ın AirPods üretiminde artış yaşanacağı belirtilmekte ve bu artış, uygun fiyatlı kulaklık modelinin tanıtılmasına bağlı kılındı. Apple’ın mevcut modellere olan talebin azalması sebebiyle 2024 yılında AirPods hacminin % 4 azalarak elli beş milyon adede düşeceği öngörülmekte.

Apple şirketinin tanıtması beklenen uygun fiyatlı AirPods Lite'ın özellikleri ve fiyatı hakkında daha fazla detay ortaya çıkmaya devam ediyor.

Aynı zamanda bu raporun yanı sıra bir diğer Apple analisti Ming-Chi Kuo da şirketin AirPods Lite modeli üzerinde çalıştığını belirtti ve fiyatının 99 dolar olabileceğini iddia etti. Apple şirketinin 2024 yılının ikinci çeyreğinde tanıtacağı iddia edilen bu modelin yanı sıra AirPods Max modelinin de 2024 senesinin sonlarına doğru tanıtılması düşünülüyor.

 Apple’ın bu sene 4. nesil AirPods’u tanıtacağını bekliyoruz ve söylentilere göre Apple, AirPods 4’ü iki farklı modelle tanıtabilir. Her iki cihazın da yeni bir tasarıma ve USB-C şarj desteğine sahip olması bekleniyor, sadece üst model kulaklıkların gürültü engelleme gibi özelliklerle gelebileceği belirtiliyor.

Şu Anda Mevcut Olan Ve Bu Yıl Piyasaya Sürülmesi Beklenen Airpods Kulaklıkları

AirPods kulaklık (2. nesil) – 129 ABD doları

AirPods kulaklık (3. nesil) – 169 ABD Doları (Lightning Şarj Kutusu ile) veya 179 ABD Doları (MagSafe Şarj Kutusu ile)

AirPods Pro kulaklık (2. nesil) – 249 ABD Doları

AirPods Max kulaklık – 549 ABD Doları

AirPods kulaklık (4. nesil) – Bekleniyor

AirPods Lite kulaklık – 99 ABD Doları (Bekleniyor)

AirPods Max kulaklık – Bekleniyor

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir