Beklentilerin arttığı Until Dawn için fragman paylaşıldı. Until Dawn fragmanı grafik detayları ve oynanış özellikleriyle dikkat çekti.

Uzun zamandan beri oyun dünyasının konuşulan oyunlarından olan Until Dawn için fragman paylaşımı Sony’den geldi. PlayStation State of Play 2024 etkinliği kapsamında paylaşımı yapılan fragman oyuna dair pek çok detayın ortaya çıkmasını sağladı. PC ve PS5’te desteklenecek oyun, fragmanı ile beklentileri karşılamayı başardı.

Until Dawn PS4’e Damga Vurmuştu

Until Dawn ilk olarak PS4’te yer almıştı. Büyük ilgi gören oyun, Sony’i harekete geçirirken yeni versiyonlar için Until Dawn remake çalışması yapıldı. İlk olarak Supermassive Games imzası ile 2015’te piyasaya sunulan oyun, yenilenmiş versiyonunda farklı bir geliştirici elinden çıkacak. Yapılan tanıtımlara göre oyunun yenilenmiş versiyonunda Ballistic Moon ekibi yer alıyor. Oyunun grafik ve dinamiklerinde yapılan değişiklikler dışında bir değişiklik bulunmuyor. Oyundaki hikaye aynı bırakılmış.

Until Dawn Fragmanı Paylaşıldı
Until Dawn Fragmanı Paylaşıldı

Önceki oyuna göre en büyük değişikliklerden birisi ise kamera açısı olacak. Yeni sürümde oyuncular, üçüncü şahıs kamerasıyla oyunu takip edebilecek. 8 kişiye kadar oyuncu desteği bulunan oyunda bu sefer Unreal Engine 5 desteği de var.

Until Dawn PC ve PS5’e Ne Zaman Gelecek?

Until Dawn için fragman paylaşımı sonrasında tanıtım tarihi paylaşılması bekleniyordu. Ancak Sony, fragman çalışmasına rağmen çıkış tarihini açıklamadı. Ancak bu yıl içerisinde piyasaya sunulması bekleniyor.

İşte Until Dawn fragmanı

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir