PlayStation’ın en popüler özel oyunlarından biri olan Uncharted serisinin PC çıkış tarihi ve fiyatı belli oldu. Uncharted serisindeki 2 oyun PC’ye özel olarak birleştirilecek.

Uncharted Legacy of Thieves Collection PC Sistem Gereksinimleri Sızdırıldı

PlayStation’a özel geliştirilen özel oyunlarla esnek olan Sony, God of War, Horizon Zeor Down ve Days Gone gibi son derece popüler oyunlarını PC için yayınladı. Şirketin PC’ye daha özel oyunlar getirmesi bekleniyor.

Sony’nin son aylarda sinemalara uyarlanan en sevilen yapımlarından Date The Uncharted serisi PC’ye geliyor. Seri, Uncharted 4: A Thief’s End ve Uncharted: Lost Legacy’yi içeren “Uncharted: Legacy of Thieves Collection” adı altında tek bir oyun olarak PC’de yayınlanacak. Oyunun ülkemizdeki adı ise “Uncharted: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu” olacak.

Uncharted: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu çıkış tarihi

Sony tarafından paylaşılan bir duyuruya göre, Uncharted: Legacy of Thieves Collection, 19 Ekim’den itibaren PC oyuncularına sunulacak. Sony’nin duyurusu ile birlikte Uncharted serisinin PC versiyonu için bir Steam sayfası da oluşturuldu. Ön siparişe açılan oyun, bugünkü oyun fiyatlarına paralel olarak makul bir fiyatla çıktı.

Uncharted: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu fiyatı

Uncharted: Legacy of Thieves Collection 329 TL’ye ön siparişe açıldı. Oyunu PC’de oynamak isteyen oyuncular Steam sayfasını ziyaret edebilirler.

Uncharted: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu sistem gereksinimleri:

Minimum:

İşletim sistemiWindows 10 64-bit
İşlemciIntel i5-4330 / AMD Ryzen 3 1200
RAM8 GB
Ekran kartıNVIDIA GTX 960 (4 GB), AMD R9 290X (4 GB)
DirectXSürüm 12

Önerilen:

İşletim sistemiWindows 10 64-bit
İşlemciIntel i7-4770, AMD Ryzen 5 1500X
RAM16 GB
Ekran kartıNVIDIA GTX 1060 (6 GB), AMD RX 570 (4 GB)
DirectXSürüm 12

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir