Geçtiğimiz aylarda tanıtımı yapılan ve 28 Ocak 2022 tarihi itibari ile piyasaya sunulacağı belirtilen Uncharted Legacy Of Thieves Collection’ın merakla beklenen fiyatı resmen açıklandı.

Sony tarafından yapılan resmi açıklamalarda, son dönemlerde en çok konuşulan oyunlardan bir tanesi olan Uncharted Legacy Of Thieves Collection için yeni bilgiler paylaşıldı. 28 Ocak 2022 tarihi itibari ile PlayStation 5 oyun konsolları için özel olarak piyasaya sunulacak olan oyun, şimdi ön siparişe açıldı.

Oyunu oynamak isteyenler, Sony resmi oyun mağazası üzerinden ön sipariş verebilecek. Oyunun tanıtımı ile birlikte grafikler ve oyun hikayesi oldukça dikkat çekmiş ve oyuncuların bu oyuna yüksek ilgi göstereceği tanıtım itibariyle de ortaya çıkmıştı. Yapılan açıklamalara göre oyunun ön sipariş dönemindeki etiket fiyatı 439 TL. Çözünürlük, kare hızı gibi farklı grafik detaylarına göre 3 farklı grafik seçeneğiyle sunulacak oyunda böylece kullanıcılar en iyi performansı alabileceği şekilde seçim yapabilecek. 

28 Ocak’ta PS5’e 1 yıl sonra PC’ye geliyor!

28 Ocak 2022 tarihi itibari ile sadece PlayStation 5 oyun konsollarında oynanabilecek oyunun bilgisayar versiyonu ise 1 yıl sonra yayınlanacak. Bu nedenle 1 yıl boyunca konsollarda oynanmak zorunda olan oyun, 2023 yılı itibariyle bilgisayarlarda desteklenmeye başlayacak. Uncharted 4 sürümüne sahip olan oyuncular için yeni bir kampanya düzenleyen Sony, bu oyuna sahip olanların 10 dolarlık fark ödeyerek yeni özel sürüme sahip olabileceğini belirtti. 

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir