Uncharted 4 ile ilgili olarak pek çok söylenti vardır. Sony düzenlediği PlayStation Showcase etkinliğinde bu bilgileri doğruladı.

Uncharted 4 ile ilgili olarak bir süredir bilgisayarlara da gelmesi ile ilgili olarak çeşitli söylentiler bulunuyordu. Sony düzenlemiş olduğu PlayStation Showcase 2021 etkinliği kapsamında bunu açıklığa kavuşturmuş oldu. Oyunun içeriğini gösteren fragmanla, üç müjdeli haber birden verilmiş oldu. 

Uncharted 4, PC platformunda yer alacak

Öncelikle Uncharted 4‘ün PC’ye gelmesi ile ilgili olan söylentilere bakmak gerekirse, Sony bunu etkinlik ile doğrulamış oldu. Sunulan fragmanın orta kısmında oyunun hem PC hem de PlayStation 5’e geleceği dile getirildi. Bu bağlamda ise bilgisayar kullanıcılarının heyecanlanmasına sebep oldu. Sony’nin Uncharted 4 hayranlarını heyecanlandırdığı bu haber, tüm DLC‘lerin tek bir pakette yer alması oldu. Yani; A Thief’s End ve The Lost Legacy iki platformda da kullanılabilir şekilde olacak. Bu sayede oyunculara sunulan içerik daha da artmı olacak. 

Şirket, üçüncü ve son haberi ile remastered yani yeniden düzenlenmiş bir halde Uncharted 4‘ü oyuncuların beğenisine sürüyor. Bu sistemin daha gerçekçi grafiklerle ve etkileyici sekanslarla oyuncuların oyunculara daha profesyonel bir alan sunacak. Zaten sunulduğu döneme göre görsellik açısından da oldukça beğenilen bu heyecan verici oyun, çıtayı biraz daha yukarı çıkarıyor. Uncharted 4’ün PC’lere gelmesi ile oyuncular için daha kaliteli bir deneyim elde edilebilir. Gelişimleri görmek için biraz daha beklemek gerekecek gibi gözüküyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir