Sony, PlayStation oyunları için sunduğu Türkçe dil desteği ile ülkemizdeki oyun tutkunlarının yüzünü güldürmeye devam ediyor. Şimdi de oyun dünyasının başarılı yapımlarından Uncharted serisinin son oyunu Uncharted 4‘ü Türkçe dublaj ve altyazı desteğiyle Türkiye’deki oyun severlere sunuyor.

PlayStation 3 platformunun sevilen oyun serilerinden Uncharted, bundan kısa süre önce Nathan Drake Collection paketi ile birlikte PlayStation 4 platformuna giriş yapmıştı. Bugün ise oyunlarında Türk oyun severlere büyük önem veren Sony, yaptığı açıklamayla 18 Mart 2016 tarihinde Türkiye piyasasına sunacağı yeni Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu oyununda Türkçe dublaj ve altyazı seçeneklerini sunacağını duyurdu.

Yeni oyundaki karakterlerin Türkçe seslendirmelerini yine serinin bir önceki oyunlarından tanıdığımız isimler gerçekleştirecek. Nathan Drake karakterini Okan Yalabık, Victor Sullivan’ı Ege Aydan, Elena’yı Ceyda Düvenci, Chloe’yi Dolunay Soysert, Zeb, Knot’u Kadir Özübek, Sam’i Rıza Karaağaçlı ve son olarak Vargas’ı ise Talha Sayar seslendirecek.

Heyecanla beklenen Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu 18 Mart 2016 tarihinde PlayStation 4 platformunda raflarda yerini alacak.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir