Ulefone, sağlam akıllı telefon pazarındaki en büyük oyunculardan biridir. İşte Ulefone Armor X6 Pro ve özellikleri:

Power Armor 14 Pro oyuncu modellere meydan okuyor

Bir süredir CAT ile başlayan ve Samsung’un bile bir süre gözünü kırptığı çetin akıllı telefon pazarı artık çok daha sessiz. Pazardaki ana oyunculardan Ulefone, Armor X6 Pro modelini sundu. Akıllı telefon oldukça dayanıklı bir gövde ile farklı bir tasarıma sahip.

Ulefone Armor X6 Pro fiyatı ve özellikleri

Akıllı telefon, su geçirmez kamerası, hoparlörü, USB girişi ve butonları ile dayanıklı gövde yapısıyla dikkat çekiyor. USB bağlantı noktalarının özel bir konektörle kapatıldığı açıktır. Her ayrıntıyı koruyan bu su geçirmez yapı, akıllı telefonun IP68 ve IP69K sertifikası almasını sağlar.

IP68 sertifikası bildiğiniz gibi suya ve aşırı toza dayanıklı bir gövde yapısına işaret ediyor. Ancak IP69K, 30 metre su, jet su ve son derece toza dayanıklı gövdede bir buçuk saat daldırma için derecelendirilmiştir. Bu da Ulefone Armor X6 Pro’yu sahip olduğu özelliklerle en dayanıklı akıllı telefon modellerinden biri haline getiriyor.

Model, ABD askeri standardı MIL-STD-810 G ile de uyumludur. Bu durumda, akıllı telefon yüksek sıcaklıklara da dayanabilir. Android 12 ile birlikte gelen bu model, 5 inç IPS LCD ekran yapısıyla geliyor. MediaTek Helio A22 4G işlemciye sahip model, 4 GB RAM ve 32 GB dahili belleğe sahip.

Ulefone Armor X6 Pro’nun özellikleri kamera tarafında iddialı olmasa da önemli özelliklere sahip. Modelin arka kamerası 13 megapiksel çözünürlüğe sahip çift LED kamera ile geliyor. Armor X6 Pro’nun ön tarafında 5 megapiksel kamera bulunuyor. Su geçirmez özelliği de su altı fotoğrafçılığı için önemli avantajlar sunuyor. Arka kamera da 1080p video kaydı yapabiliyor.

Sağlam akıllı telefon, 4000 mAh pil ve bir NFC çipi ile donatılmıştır. Bu NFC çipi sayesinde telefonun Google Pay desteği de var. Modelin toplam ağırlığı 227 gramdır. Bu dayanıklı akıllı telefon modelleri ülkemizde çok yaygın olmasa da genellikle zor koşullarda çalışan çalışanlar için geliştiriliyor. Bu anlamda sürdürülebilir akıllı telefon modelleri son zamanlarda çok daha popüler hale geldi.

İşlemci: MediaTek Helio A22 4G
Ekran: 5 inç IPS LCD
RAM: 4GB
Depolama: 32 GB
Kamera: 13 Megapiksel arka kamera 5 Megapiksel ön kamera
Video kaydı: 1080p
Batarya: 4.000 mAh
Boyutlar ve ağırlık: 150 x 78.9 x 14.4mm, 227 gram

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir