Ukrayna, kripto para ile bağış yapan kişilere airdrop yapacağını dile getirdi. Bu kararından vazgeçtiğini ve NFT dağıtımı yapacağını dile getirdi. 

Bilindiği üzere Ukrayna hükümeti, kripto para biri ile bağış yapacağını kabul edeceğini açıkladı. Bu açıklamanın ardından Ukrayna, bağış yapan kişiler için airdrop duyuru da yapıldı. Pek çok isim bu duyuruyu olumlu karşılarken yeni bir karar açıklandı. Ukrayna airdrop planlarından vazgeçtiği dile getirildi. 

Başbakan Fedorov: “Airdrop’tan Vazgeçtik”

Ukrayna, dün aldığı airdrop kararından güvenlik araştırmalarını sebep göstererek vazgeçtiğini dile getirdi. Ukrayna Başbakan Yardımcısı ve Ukrayna Dijital Dönüşüm Bakanı Mihailo Fedorov, konu ile ilgili duyuruyu yapan kişi oldu.

ZTE Blade V40 serisi tanıtıldı

Fedorov, açıklamasında şu sözlere yer verdi:

“Dikkatlice düşündükten sonra airdrop’u iptal etmeye karar verdik. Her gün Ukrayna’nın saldırganlığa karşı savaşmasına yardım etmek isteyen daha fazla insan var. Bunun yerine, yakında Ukrayna Silahlı Kuvvetlerini desteklemek için NFT’leri duyuracağız.”

Son olarak hatırlamak gerekirse Ukrayna’nın kripto para cüzdanları açmasıyla beraber, ülkeye milyonlarca dolarlık bir kripto para bağışı yapılmıştı. Polkadot kurucusu olan Gavin Wood da Polkadot (DOT) cüzdanı açılması halinde 5 milyon dolar değerde DOT göndereceğinin de altını çizdi.

NFT

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir