Ucuza uçak bileti satın almak artan bilet fiyatları ve ulaşım maliyetleri nedeniyle oldukça zor. Ancak bu konuda fırsatlar sona ermiş değil. Ucuza uçak bileti alabileceğiniz siteler arasından yapacağınız araştırmalar ile uçak yolculuklarınızı çok daha ekonomik hale getirebilirsiniz

İşte Ucuza uçak bileti alabileceğiniz siteler

Momondo.co.uk

Listenin ilk sırasında yer alan step momondo.com İngiltere ve İtalya gibi bölgelerde oldukça popüler. Momondo sayesinde özellikle uzun vadeli planlarınızı çok ekonomik hale getirebilirsiniz.

budgetair.co.uk

Bütçe odaklı bir diğer bilet satış sitesi ise Budgetair. Farklı ülkelere hizmet veren platformda bulunduğunuz ülkeye göre seçim yaparak karşımızdaki seçenekleri değerlendirebilirsiniz. Pegasus gibi pek çok farklı şirketin desteklenmesi platformu öne çıkarıyor.

Skyscanner.com.tr

Türkiye’deki kullanıcılar için en popüler ve en önemli sitelerden birisi Skyscanner. Fiyatların karşılaştırılması, indirimli oteller, araç kiralama gibi pek çok farklı hizmeti bünyesinde bulunduran platform, sadece uçak bileti alırken değil gideceğiniz yerdeki işlerinizde de destek sağlıyor.

Edreams.de

Farklı ülke desteği bulunması sayesinde uzantıları değiştirerek tüm bilet fiyatlarını kontrol altına alabilirsiniz. Özellikle yakın tarihte olmayan uçuşlarda uçak bilet fiyatları arasında ciddi farklar oluşabiliyor.

Expedia.com

Expedia.com listede yer alan son seçenek. Güvenli satın alma seçenekleri ve kullanıcılara sunulan özel kampanyalar platformu özel hale getiriyor. Havayolu şirketleri avantajlarını da kolayca takip edebilirsiniz.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir