CV oluşturmak ya da referans mektubu gibi içerikler oluşturmak çoğu kişi için zor. Ancak ücretsiz CV oluşturabileceğiniz siteler ile CV’nizi hazırlayabilir, birkaç düzenleme ile CV’nizi oluşturabilirsiniz.

İşte ücretsiz CV siteleri

1. http://hloom.com

Hloom, 400’e yakın CV şablonu, 200’e yakın referans mektubu örneğine sahip. Ücretsiz olarak indirerek kullanabileceğiniz tüm içerikler, hızlıca CV’nizi hazırlamanızı sağlıyor.

2. The Muse

Tercih edilebilecek bir diğer seçenek The Muse. Sitede şu anda 275 özgeçmiş örneği bulunuyor. Yeni tasarımlarıyla dikkat çeken CV’ler arasından dilediğinizi seçebilirsiniz.

3. Resume Genius

12 dakikada CV oluşturabileceğiniz iddia eden sitede, farklı şablonlar arasından seçim yapmanız yeterli. Böylece CV’deki yazıları düzenleyebilir, kendi bilgileriniz ile CV’nizi hazır hale getirebilirsiniz.

4. FreeResumes

Sade tasarımlar yerine farklı tasarımlarla CV’sini hazırlamak isteyenler FreeResumes’i tercih edebilir. Farklı tasarım çeşitliliği ile ücretsiz olarak destek alabileceğiniz sitede, yeni CV’nizi oluşturmak oldukça kolay.

5. http://template.Net

Photoshop ve Office Word için özel şablonların yer aldığı template.net, bu uygulamaları kullananlar için işleri çok daha kolay hale getiriyor.

CV
Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir