Telefonların uçak moduna alınması halinde pek çok özelliği kısıtlanır. Ancak bu kısıtlamaya rağmen telefonu kullanmak ve farklı pek çok işlem yapabilmek mümkün. İşte uçak modundayken yapabileceğiniz 5 şey.

Telefonunuzu düzenleyin

Uçak moduna geçiş yaptığınızda ve yapmak için bir şey bulamadığınızda telefonunuzu kapsamlı bir düzenlemeden geçirebilirsiniz. Kişiler listenizi, mesajlarınızı, fotoğraflarınızı ve videolarınızı düzenleyerek telefonunuza detoks yapabilirsiniz.

Müzik dinleyin

Müzik dinlemek için online olmanıza gerek yok. Ancak online olmadığınız durumlarda müzik dinlemek için mutlaka cihazında bazı müziklere yer verin. Böylece uçak modunu açtığınızda telefonunuzdaki müzikleri dinleyebilirsiniz. Netflix gibi popüler uygulamalar, çevrimdışı kullanımı desteklediğinden dolayı sevdiğiniz ya da izlemek istediğiniz film ve dizileri uçak modunda kullanmak için indirebilirsiniz.

Dil öğrenin

Dil öğrenmek ya da farklı bir konuda kendinizi geliştirmek istiyorsanız, çevrimdışı desteğe sahip uygulamaları kullanabilirsiniz. Böylece boş zamanlarınızı daha verimli geçirebilir ve kendinizi geliştirebilirsiniz.

Oyun oynayın

Eğer online oyun oynamak sizin için tek seçenek değilse, oyunları deneyebilirsiniz. Online desteği bulunmayan oyun seçenekleriyle eğlence bağlantı dışı kaldığınızda dahi kullanılabilir durumda.

E-Kitap ve benzer içerikler okuyun

E-kitapların daha yaygın hale gelmesiyle birlikte, her yerde kitap okumak için telefonlar ön plana çıktı. Böylece kitap okumak istediğiniz her anda çevrimdışı olsanız dahi kolay bir şekilde kitapları okuyabilir, favori kitabınıza kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Dergiler, içerikler, özel raporlar ve metine bağlı diğer tüm seçenekleri de benzer şekilde değerlendirebilirsiniz.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir