Oyun geliştirici şirket Ubisoft’un yeni extreme spor oyunu olan Riders Republic ile adrenalinin doruk seviyelerini yaşatmaya geliyor. Ubisoft Forward birçok heyecan verici oyuna ev sahipliği yaparken, aralarında ise Steep benzeri bir oyunda yer alıyor. Riders Republic adındaki bu yeni oyun ile adrenalinin sınırlarını zorlamaya geliyor. Ubisofot’un extreme sporlar üzerine yaptığı Steep benzeri yeni Riders Republic için iki yeni fragman etkinlikte tanıtıldı. Bu tarz oyunlar ile aranız iyiyse tam size göre bir oyun diyebiliriz. Görsel anlamda gücü ve oynayış mekanikleriyle de desteklendiği zaman oldukça iddialı olabilir diyebiliriz.

Oyun içinde birçok farklı extreme spora sahip durumda. Bazı yerlerde Steep bile gözüküyor diyebiliriz. Extreme sporlarla ilgileniyor ve adrenalin seviyorsanız, tam olarak size göre bir oyun diyebiliriz. Oyun çıkmadan henüz içeriğine dair konuşmak zor olsa da, yayınlanan fragman bazı bilgiler içeriyor.

Riders Republic resmen tanıtıldı

1 1599817898

Oyunun paylaşılan detaylarında farklı mekanikleri ve extreme ve doğa sporları gözüküyor. Çevreyi ve çok oyunculu özellikleri ile tam olarak bir mücadele oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Çeşitli iklimlere sahip arazilerde karada ve havada çeşitli mücadelelere katılıp rekabet ve adrenalinin tavan yaptığı noktada paraşütle aşağı atlayabiliyorsunuz. Bu yeni oyunun Xbox One, Xbox Series X, PlayStation 4, PlayStation 5 ve PC için geleceğini belirtelim.

Şuan için ön siparişte olan oyun PC için Uplay Store’da bulunuyor. 25 Şubat 2021 tarihinde çıkacak olan oyunun standart sürümü 269 TL olan oyunun Gold Edition sürümü 449 TL ve son olarak Ultimate Edition sürümü ise 539 TL olarak karşımıza geliyor. Oyun fiyatının ülkemiz için standart ancak yüksek olduğunu belirtelim. Call of Duty Black Ops Cold War’dan sonra fiyat seviyesinin nerelere geldiğini görüyoruz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir