Assassin’s Creed Origins ücretsizdir. Kısa sürede tüm platformlarda yer alma fırsatını kaçırmayın. Detaylar haberimizde:

Ubisoft 90 oyunun çok oyunculu seçeneğine son verdi

Ubisoft’a göre Assassin’s Creed Origins önümüzdeki hafta tüm platformlar için ücretsiz olacak. Ancak hafta sonunu beklemeden hemen indirebilir ve 20 Haziran’a kadar oyunun keyfini çıkarabilirsiniz.

Ücretsiz Assassin’s Creed Origins nasıl edinilir?

Ubisoft Connect, Xbox Series X|S ve Xbox One, PS5, PS4 ve Windows için önceden yüklenebilir hale geldi. Hafta sonu başlayacak olan bu kampanya kapsamında oyunu iki gün deneyebilir ve dilerseniz oyuna devam edebilirsiniz.

Ubisoft, Assassin’s Creed Origins’i hemen hemen her platformda ücretsiz olarak sunarak merak uyandırdı. Ayrıca oyunun Steam’de 40,35 TL, Xbox’ta 90 TL ve PlayStation Store’da 399 TL’ye oyunculara sunulduğunu da hatırlatalım.

Ubisoft’tan ücretsiz bir hafta sonu duyurusu sunan oyuncular, eski Mısır’ı keşfedecek ve Assassin’s Brotherhood’un başlangıcını deneyimleyecek. AC: Origins ile Brotherhood’un kurucularından Siwa’da Bayek oynamak mümkün. Etkinlikten sonra oyunu satın almaya karar verirseniz oyundaki tüm ilerlemeleriniz de hesabınıza yansıtılacaktır.

Bu kampanya sayesinde oyunu direkt olarak Xbox Series X | S ve Xbox One, PS5, PS4 ve Windows ve 18 ile 19 Haziran arasında oynanacak.

2017 yılında çıkış yapan Assassin’s Creed Origins, en son 2020 yılında güncellenen bir rapora göre 10 milyondan fazla satış rakamına ulaştı. Ancak serideki bir diğer oyun olan Assassin’s Creed Origins bu sayıyı geçmeyi başardı.

Origins haberlerinin yanı sıra Ubisoft, Assassin’s Creed Valhalla ile ilgili bazı detayları da paylaştı. Assassin’s Creed Valhalla’nın bu yıl içinde çıkması bekleniyor. Assassin’s Creed serisinden bir başka oyun da Eylül ayında özel bir etkinlikte karşımıza çıkacak.

Assassin’s Creed Origins sistem gereksinimleri

Gelelim Assassin’s Creed Origins sistem gereksinimlerine

Minimum sistem gereksinimleri

– İşletim Sistemi: Windows 7 / 8 / 8.1 (64-bit)
– İşlemci: Intel Core i5-2400s / AMD FX-6350;
– Bellek: 6 GB RAM
– Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 660 / AMD Radeon R9 270
– VRAM: 2 GB VRAM
– DirectX: Sürüm 11
– Depolama: 42 GB kullanılabilir alan
– Ses Kartı: DirectX uyumlu

Önerilen sistem gereksinimleri

– İşletim Sistemi: Windows 10 (64-bit)
– İşlemci: Intel Core i7- 3770 / AMD FX-8350
– Bellek: 8 GB RAM
– Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 760 / AMD Radeon R9 280X
– VRAM: 4 GB VRAM
– DirectX: Sürüm 11
– Depolama: 42 GB kullanılabilir alan
– Ses Kartı: DirectX uyumlu

Peki siz bu kampanya hakkında ne düşünüyorsunuz?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir