Global teknoloji platformu Uber, Hatay’da şehir içi ulaşıma, taksi esnafına ve bölgedeki yardım çalışmalarına destek olmak amacıyla 18 Nisan 2023 tarihinde uygulama üzerinden faaliyetlerine başladı. Bu adım, deprem bölgesine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen çalışmaların devamı niteliğinde.

Hatay’daki Şehir İçi Ulaşıma Teknolojik Destek

Uber Türkiye, İsrail, Malta CEO’su Neyran Bahadırlı, “Deprem bölgesini desteklemek amacıyla gerçekleştirdiğimiz çalışmalara devam ediyoruz. Hatay’daki şehir içi ulaşıma ve deprem sonrası yardım çalışmalarına teknolojimiz ile katkı sağlamak amacıyla Hatay’da taksilerden hizmet bedeli almadan faaliyetlerimizi başlatıyoruz.” açıklamasını yaptı.

Ücretsiz Yolculuk Fırsatı

Tüm Uber kullanıcıları, 18 Nisan itibariyle Hatay’da Uber uygulaması üzerinden Uber Taksi çağırabilecek. Taksi sürücüleri, Uber uygulaması üzerinden gerçekleşen yolculuklar için Uber’e herhangi bir hizmet bedeli ödemeyecekler. Ayrıca, Uber, bölgedeki ulaşıma katkı sağlamak ve yardım çalışmalarını desteklemek için tüm kullanıcılarına yalnızca Hatay’da geçerli 70 TL’ye kadar bir adet ücretsiz Uber Taksi yolculuğu hediye ediyor. Hatay’daki tüm Uber kullanıcıları, MERHABAHATAY kodu ile ücretsiz yolculuk imkanından faydalanabilecek.

Uber taksi
Uber taksi

Güvenli ve Konforlu Yolculuk

Kullanıcılarına dakikalar içinde diledikleri yere ulaşma imkanı sunan Uber, her yolculukta sigorta koruması, GPS üzerinden yolculuk takip imkanı, sürücü kalite kontrol sistemi ve sürücü ve yolcu puanlama sistemi ile her zaman yüksek güvenlik standartları sağlamayı hedefliyor.

Uber uygulaması nasıl kullanılır?

  1. İlk adım olarak, akıllı telefonunuza Uber uygulamasını indirin. Uygulama, iOS veya Android işletim sistemli cihazlarınız için ücretsiz olarak indirilebilir.
  1. Uygulamayı açın ve şehir seçiminizi yapın. Şehirde Uber hizmeti mevcut değilse, taksi çağıramazsınız. fakat yardım kaynaklı şu anda Hatay’da mevcut
  1. Taksi çağırmak istediğiniz konumu, haritada belirleyin. Ayrıca, nereye gitmek istediğinizi de yazabilirsiniz.
  1. Farklı araç türleri arasından seçim yapabilirsiniz. Örneğin, UberX, Uber Comfort, Uber Black veya Uber Van gibi farklı seçenekler mevcut olabilir. ancak depremden dolayı alternatifler kısıtlı.
  1. Taksi çağırdıktan sonra, sürücü ile iletişime geçebilirsiniz. Sürücü ile aranızdaki mesafeyi, aracın modelini ve plaka numarasını takip edebilirsiniz.
  1. Uber sürücüsü sizi bulduğunda, taksiye binin ve belirlenen hedefe gitmeye başlayın.
  1. Yolculuk bittiğinde, ödeme yönteminizi aracı çağırırken belirttiğiniz şekilde sağlamalısınız. Ayrıca, uygulama üzerinden sürücüye bahşiş de verebilirsiniz.

Uber uygulaması, her kullanıcının sürücü ile yaşadığı deneyimi derecelendirmesine olanak tanır. Bu derecelendirme sistemi, uygulama üzerindeki sürücü kalite kontrolünü artırır. Uber uygulamasında MERHABAHATAY promosyon kodunu kullanarak, ücretsiz yolculuklara veya indirimlere hak kazanabilirsiniz.

Bu adımları takip ederek, Uber uygulamasını kullanarak Hatay’da güvenli ve konforlu bir şekilde seyahat edebilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir