Twitter’da başlatılan yeni bir test, sosyal ağın çok daha farklı paylaşımlara imkan tanıyacağını gösterdi. Twitter kullanıcıları tek tweette resim, video ve GIF paylaşımları yapabilecek.

Twitter’da şu anda video, GIF ya da resimlerin tek bir mesajda gönderilmesi mümkün değil. Ancak testlerine başlanan yeni özellik, bu durumun değişeceğini gösterdi. Farklı medya formatlarının bir arada paylaşılması, Twitter’daki etkileşimleri arttırabileceği gibi tek mesaja daha fazla içeriğin sığmasını sağlayacak.

Twitter’dan yeni özelliğe dair bilgilendirme

Twitter, mevcut özelliği doğruladığı gibi özellik hakkında “İnsanların formattan bağımsız olarak dört adede kadar farklı medyayı tek Tweette birleştirmelerine olanak tanıyan yeni bir özelliği belirli hesaplarla, sınırlı bir süre için test ediyoruz. İnsanların Twitter’da daha fazla görsel sohbet ettiğini görüyoruz. Bu sohbetleri daha heyecanlı, dikkat çekici hale getirmek için resimler, GIF’ler ve videolar kullandığını görüyoruz. Yeni testle, insanların Twitter’da 280 karakterin ötesinde daha yaratıcı bir şekilde kendilerini ifade etmesini umuyoruz” dedi.

Özellik ile ilgili uygulama araştırmacısı Alessandro Paluzzi gibi isimlerin yaptığı paylaşımlar şöyle;

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir