Son dönemlerde kullanıcılara sunduğu güncellemelerle uygulama deneyimini arttırmayı hedefleyen Twitter, kullanıcıların hoşuna gidecek yeni bir özelliği yayınladı. Bu özellikle birlikte kullanıcılar geçmişe dönük 

Popüler sosyal medya uygulamaları arasında olan Twitter ardı ardına getirdiği özelliklerle dikkatleri üzerine çekiyor. Bildiğiniz üzere Twitter’da şuan da hali hazırda tweetleri birbirine bağlayan bir özellik mevcut. Bu özellik sayesinde kullanıcılar bir konu hakkında bir şey anlatırken karakter sınırı büyük bir engel olmuyor. Birbirine bağlanan tweetler profil sayfasında bir bütün olarak görünmesinin yanı sıra ana sayfada kullanıcılar tarafından da rahatlıkla okunabiliyor. Ama bu noktada kullanıcıların zorlandığı en büyük noktalardan bir tanesi bir tweet zinciri oluştururken geçmişe yönelik bir zincire ekleme yapılacaksa profilden o tweeti aramak oluyor. Twitter’ın yeni sunduğu özellik ise bu durumu kolaylaştırıyor.

Tweet zinciri oluşturmak artık daha kolay!

Twitter’ın iOS uygulamasına beklenen özellik nihayet geldi

Twitter’ın kullanıma sunduğu yeni özellikle birlikte bir tweeti yazarken ekranı aşağıya doğru kaydırabileceksiniz. En son attığınız tweet ise en üst sırada yer alacak ancak bu kısımda yer alan “Tweet dizisine devam et” seçeneği sayesinde hızlı bir ekleme yapabileceksiniz. Başka bir tweete ekleme yapmak istiyorsanız da üç nokta ikonuna dokunarak profilinizden ilgili tweeti bulmanız gerekiyor. Tabi bu kısım çok eski tweetlerine ekleme yapmak isteyenleri yine biraz zorlayacak olan bir nokta. Ancak yeni özellik güncel tweetler için ciddi bir kullanım kolaylığı sağlıyor. Twitter’ın yeni özelliği olan ekran kaydırma aynı anda eş zamanlı olarak tüm kullanıcılara sunuldu. Twitter’ın yeniliklerinden sizleri bilgilendirmeye devam ediyor olacağız.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir