Twitter, platformundaki görseller ve bağlantılarla ilgili yaşanan sorunları giderdiğini açıkladı. Bugün erken saatlerde birçok kullanıcı “dahili bir değişiklik” nedeniyle Twitter ağındaki link ve görselleri görüntüleyemedi. Üçüncü taraf web izleme hizmeti Downdetector’daki raporlara göre, sorunlar Türkiye saatiyle gece 03:50 civarında başladı.

Twitter Platformunun Güvenlik Merkezi "Güven ve Güvenlik Merkezi" Dağıtıldı!

Şirket attığı bir tweette “Twitter’ın bazı bölümleri şu anda beklendiği gibi çalışmıyor olabilir” dedi. “İstenmeyen bazı sonuçları olan dahili bir değişiklik yaptık. Şu anda bunun üzerinde çalışıyoruz ve düzeltildiğinde bununla ilgili bir güncelleme paylaşacağız.”

Uygulama içinde herhangi bir bağlantıya tıklandığında “Mevcut API planınız bu uç noktaya erişimi içermiyor, lütfen daha fazla bilgi için https://developer.twitter.com/en/docs/twitter-api adresine bakın” şeklinde bir hata mesajı görüntüleniyordu.

Twitter dağılıyor mu

Bu önemli kriz Elon Musk’ın şirketteki son işten çıkarmalar sırasında 200’den fazla kişiyi işten çıkarmasından yaklaşık bir hafta sonra geldi. Ünlü milyarder, geçen Ekim ayında Twitter’ı devralıp binlerce çalışanı işten çıkardıktan sonra, pek çok kişi sosyal ağın yavaş yavaş dağılacağından korktu. Bu, Twitter’ın son birkaç ay içinde karşılaştığı ilk sorun değil.

Sadece birkaç gün önce, zaman tüneli de dahil olmak üzere sosyal ağın birçok bölümü tüm dünyadaki kullanıcılar için bozuldu. Geçtiğimiz ay Twitter, kullanıcılara “günlük kullanım oranlarını” aştıklarını göstermeye başlarken, bir başka hata da insanların diğer kullanıcıları takip etmesini engelliyordu.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir