Başkaları tarafından sosyal medya platformu olan Twitter hesabınıza girildiğini düşünüyorsanız, tek bir dokunuş ile tüm cihazlarınızdan kolay bir şekilde çıkış yapabilirsiniz. Başkasının cihazından Twitter hesabınıza giriş yapıp daha sonra çıkış yapmayı unuttuysanız, sahip olduğunuz giriş yapılı cihazınızdan bu durumu yönetebilirsiniz. Bizde sizlere bu içeriğimizde Twitter hesabınızı tüm hesaplarınızdan nasıl kolay bir şekilde çıkış yapılır bundan bahsedeceğiz. İşlem oldukça basit olurken bu durumu web sürümü dahil olmak üzere iPhone, iPad ve tüm Android versiyonlarından da gerçekleştirebilirsiniz. Gelin şimdi Twitter hesabınızı tüm cihazlarınızdan nasıl çıkış yapılır bakalım.

Twitter hesabı tüm cihazlardan nasıl çıkış yapılır?

1 1 26

İlk olarak Twitter hesabınız üzerinden Ayarlar ve Gizlilik sekmesine erişin. Buradan Hesap bölümüne girin. Daha sonra Veriler ve İzinler > Uygulamalar ve Oturumlar bölümüne gelin. Burada erişime izin verdiğiniz tüm uygulamaları görebilirsiniz. Ayrıca oturum açmış olduğunuz tüm mobil cihazlar ve bilgisayarlarınızı buradan görebilirsiniz. Gelen menüde oturumlar adı altında yer alan “Diğer tüm oturumlardan çıkış yap” seçeneğine tıkladığınız zaman işlemleri tamamlamış olacaksınız. Böylece giriş yapmış olduğunuz ana cihaz haricinde diğer tüm oturum açık kalan cihazlardan Twitter hesabınız çıkış yapmış olacaktır.

Bu aşama sonrasında güvenliğinizi daha iyi sağlamak için şifrenizi değiştirmeyi önerebiliriz. Ayrıca Twitter hesabınızı daha güvenli bir hale getirmek için iki aşamalı kimlik doğrulamayı aktifleştirmenizi öneririz. Bu noktada sizden bir başkasının hesabınıza erişmesi mümkün olmayacaktır. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir