Dünyanın popüler uygulamalarından Twitter, bu yılın ilk aylarında kullanıcıların beğenisine sunduğu Spaces üzerinde çalışmalarına hızla devam ediyor. Bu konu hakkında pek çok kolaylık yakın zamanda gelebilir. 

Twitter, bu yıl içerisinde çalışmalara başladığı Spaces, Super Follow ve Blue aboneliği ile sık sık adından söz ettiriyor. Şimdi ise şirket, web’de yeni bir Spaces sekmesi eklemenin yanı sıra aynı zamanda kullanıcıların bir bültene abone olma seçeneğin üzerinde çalışmalara devam ediyor. Twitter bünyesinde yer alacak olan bu yeni özellikler uygulamanın yeni seçeneklerini ifşa etmesiyle bilinen Nima Owji‘den geldi. Spaces bu yılın ilk aylarında ilk olarak mobil uygulama olarak sunulmuştu. Bunun ardından ise web sürümü ile genişletme çalışmalarına başlandı. Bunun üzerine de şirket Spaces geliştirme çalışmalarına hızla devam ediyor. 

Twitter, Spaces odalarını keşfetmeyi daha kolay hale getiriyor

16

Nima Owji tarafından aktarılan bilgilere göre Twitter platformunun web sitesi üzerinden ilerleyen süreçlerde kullanıcıların karşısına bir Spaces sekmesi çıkaracak. Bu seçenek şu an için bazı Twitter kullanıcılar ile test ediliyor. Söz konusu bu özellik dolayısıyla canlı ve planlı Spaces odalarını keşfetmek  çok daha kolay bir hal alıyor. Bu durum da kullanıcıların artık sosyal ağda bunları arayabileceklerini ön plana çıkarıyor. 

Daha fazla kullanıcı canlı odalar özelliğini kullanabilecek

Popüler platform Twitter şu an için sadece takip ettiğiniz canlı odalar özelliği ile ön plana çıkıyor. Bu durum karşısında diğer insanlar tarafından oluşturulan Spaces odalarını keşfetmek biraz daha karışık bir hal alıyor. Söz konusu bu değişiklikler daha fazla kullanıcı tarafından beğenilen canlı odalara erişim sağlayabilecekler. Nima Owji kendi notunda Twitter platformunun kullanıcıların direk olarak uygulamadan haber bültenlerine abone olmasına imkan tanıyan bir seçenek üzerinde çalışmalar yaptığı belirtiliyor. Aynı zamanda sosyal ağın bültenlerinin, bu yılın ilk aylarında satın aldığı Revue tarafından sağlandığı da dile getirildi.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir