Sosyal medya dünyasının başarılı uygulamaları arasında yer alan karakter limitli platformu Twitter, Slack benzeri Quill’i kendi çatısı altına aldığını duyurdu. 

İş dünyasında haberleşme anlamında en iyi uygulamaların başında gelen gelen Slack benzeri iletişim imkanı sunan Quill’i satın aldı. Twitter’ın platform içerisinde mesajlaşma imkanı olan (Spesifik olarak DM) sistemini daha iyi hale getirme imkanı sunan Quill için ne kadar ödeme yaptığı hakkında henüz yeni bir bilgi bulunmuyor. Bu arada firma bugün içerisinde Twitter Spaces için de bir adım attı. Spaces içeriklerinin kaçıranlar tarafından kaydedilme imkanı sunan “iOS, Android ve web” kısmında herkes için aktif hale getirildi. Burada yer alan içeriklerin kayıt altına alınıp alınmamasına içerik üretici karar verebilir.

Twitter, gelişmek adına çalışmalara devam ediyor

2 9
tter

Twitter bilindiği üzere kısa bir süre önce CEO değişikliği yapmıştı. Bu durumun yaşanmasının öncesinde ise Crypto alanı büyük ses getirmişti. Bu özel bölüm Tess Rinearson liderliği ile gerçekleştirildi. Bu ilk olarak eski CTO yeni CEO Parag Agrawal’a bağlı olarak inşa edilen bölüm ile kripto teknolojilerinin ve blok zinciri altyapılarının Twitter için, Twitter’ın da bu sistemler için yapabilecekleri ile ilgili detaylı inceleme yapılacak.

Twitter, son zamanlarda sık sık Süper Takip özelliğiyle de gündeme geliyordu. Twitter, Türkçe’ye “Süper Takip” olarak geçen sistem için de çalışmalarına devam ediyordu. Hatırlamayanlar için belirtmek gerekirse bu sistem Patreon benzeri bir yapı ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Süper Takip alanında yer alan kişiler, aylık olarak 2,99 dolar, 4,99 dolar veya 9,99 dolar vererek bir kişinin / hesabın “Süper Takipçisi” olma hakkını elde edebilirler. Peki bu özelliğin kullanıcılar için faydaları nelerdir?

Paralı aboneler özel içerikler, grup erişimi, destekçi rozeti, özel indirimler ve özel haber bültenleri gibi kişilere özel daha pek çok imkanı elde edebilirler. Süper Takip özelliği kısa süre önce iOS sonrası Android kullanıcıları için de aktif hale getirildi.  Twitter platformu her geçen gün yeni özellikler ile gelişmeye ve kullanıcılar için daha farklı özellikler sunmaya devam ediyor. Şimdi de kullanıcı deneyimini geliştirmek için Quill’i satın aldı. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir