Twitter, yeni bot otomasyon gereksinimini yayınladı. Bu zorunluluğun getirilmesiyle birlikte, otomatik hashtag’lere sahip Twitter hesapları, bir kişi tarafından oluşturulmayan tweet’leri otomatik olarak paylaşabilir.

Örneğin, hava durumunu, borsa bilgilerini veya kripto para borsası güncellemelerini paylaşmak için Twitter arayüzünü kullanan bir bot tasarlıyorsanız, otomatikleştirilmiş bir sistemde bot hesabınız “otomatik” olarak tanımlanabilir.

Android için Twitter indir

iOS için Twitter indir

Twitter neden otomatik etiketlere ihtiyaç duyar?

Twitter, iyi ve kötü botları tespit etmeye çalışır. Sinir bozucu botlardan, yanlış bilgi paylaşan kötü niyetli botlar var. Twitter etkisini en aza indirmek istiyor Ek olarak, kullanıcılar kendilerini açıkça ortaya koyan ve gerçek kişilerin hesaplarına bağlı olan botları memnuniyetle karşılar.

Bir Twitter sözcüsü, Twitter’daki bot hesaplarını henüz denetlemeyeceğini söyledi; Bir hesabın kuralları ihlal edip etmediğine kullanıcı raporlarına göre karar vereceklerini belirtti. Bu gelecekte değişebilir.

Otomatik olarak tweet atan bir botunuz varsa, otomatik etiketleri almanızı öneririz. Aksi takdirde Twitter kurallarına tabi olursunuz ve bu hesabınızın askıya alınmasına neden olur.

Otomatikleştirildi etiketi nasıl etkinleştirilir?

  • Hesabınıza giriş yapın.
  • Ayarlar ve Gizlilik menüsünde Hesap seçeneğini seçin ve Hesap Bilgileri bölümüne girin.
  • Hesap Bilgileri bölümünde Otomasyon’a tıklayın. Bilgi penceresi göründüğünde, Anla düğmesini tıklayın.
  • “Hesap otomasyonunu kur”u tıklayın ve gerçek Twitter hesap bilgilerinizi girin.
  • Bu adımları uyguladıktan sonra, hesabınıza bir çıkartma uygulandığına dair bir onay penceresi ile karşılaşacaksınız.
  • Eğer etiketi devre dışı bırakmak istiyorsanız aynı menüde Hesap Otomasyonunu Devre Dışı Bırak butonuna tıklayabilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir