Bir sosyal medya platformu olan Twitter, yakında bir makale özelliğini kullanıma sunabilir.

Dünya çapında milyonlarca abonesi olan ve en hızlı haber platformlarından biri olan Twitter, yeni özellikleriyle sık sık gündeme geliyor.

Twitter yeni bir özellik üzerinde çalışıyor

Uygulamayı sık sık güncelleyerek kullanıcı deneyimini arttırmaya odaklanan şirketin yeni bir özellik için kolları sıvadığı iddia edilse de bu özellik hakkında henüz pek bir bilgi yok. Tweet serisi özelliği, karakter sınırlamaları nedeniyle söylemek istediklerini ifade etmekte zorlanan kişiler tarafından sıklıkla istenmektedir ancak çoğu kişi için yeterli olmamaktadır.

Bu ihtiyaç ve talepten hareketle Twitter, yeni bir “makale” özelliği üzerinde çalışıyor. Ayrıntılar hala bilinmiyor. Jane Manchun Wong, bir Twitter hesabı gönderisinde “Twitter Makaleleri” adlı bir özelliği aktif olarak test ettiğini duyurdu. Bu yeni özellik hakkında henüz net bir bilgiye sahip değiliz ancak bu özelliğin çok uzun gönderiler paylaşmak isteyen kişilere yönelik olması anlaşılabilir.

Twitter’da artık direk mesajları istekleri susturulabilecek

Twitter Makaleleri özelliği, yeterli “sel” (tweet dizileri) özelliğine sahip değilseniz veya gönderilerinizi parçalar yerine tek bir gönderide düzenlemek istiyorsanız çok kullanışlıdır.

Bu özellik hala geliştirme aşamasındadır, ancak kullanıcılar tarafından kullanılamaz. Twitter henüz yorum yapmadı, bu nedenle bu özelliğin kullanılıp kullanılmayacağı belli değil.

Peki siz bu olası özellik hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Twitter bu özelliği tüm kullanıcılara sunmalı mı yoksa özellik kısa sürede tarih olacak işlevlerden biri mi?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir