Bugün öğle saatlerinde binlerce Twitter kullanıcısı platforma erişmekte sıkıntı yaşadıklarını paylaştı. Peki Twitter çöktü mü?

Binlerce Twitter kullanıcısı bugün öğle saatlerinde platforma hem mobil hem de web üzerinden erişmede problem yaşadıklarını ve bu problemin ani bir şekilde gerçekleştiğini paylaştı. Üstelik bu erişim sorunu tüm dünyada yaşanıyor. Peki Twitter çöktü mü?

Twitter
Twitter

Twitter, çöktü mü? Twitter’a erişim problemi tüm dünyada yaşanıyor!

Bugün öğle saatlerinden sonra başlayan erişim problemlerinin sonrasında binlerce Twitter kullanıcısı hem mobil hem de tarayıcıda platforma giremediklerini, erişebilenler ise yapılan paylaşımların ana sayfada gözükmediğini ve gelen yorumların gözükmediğini söyledi.

Kullanıcılardan gelen geri bildirimin Downdetector verilerine de yansıdığını görüyoruz. Ayrıca yaşanan erişim problemi sadece ülkemizde değil tüm dünyada yaşanıyor. Şu an için Twitter’ın konuya dair bir açıklama yapması bekleniyor.

Twitter sayfa yenilenemiyor sorunun bir çözümü var mı?

Maalesef kullanıcıların Twitter sayfa yenilenemiyor sorununu çözmek için yapabilecekleri pek bir şey yok. Bu durumun en büyük sebebi ise sorunun tamamen sistemden kaynaklanıyor olması. Fakat Twitter uygulamasının önbelleğini ve verilerini tümden silmek bazen bazı durumlarda sorunu ortadan kaldırabilir.

  • Telefonunuzun Ayarlar bölümünü açın.
  • Telefonunuzda bulunan tüm uygulamaların olduğu bölüme ulaşın.
  • Buradan Twitter’ı bulun.
  • Sonra ise Önbelleği Temizle ve Verileri temizle seçeneğine basın.

Not: Her ne kadar yaşanan erişim sorunu tüm dünyayı etkiliyor olsa da VPN aracığıyla Twitter’a bağlanan bazı kişiler sorunsuz bir şekilde kullanabildiğini belirtiyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir