Elon Musk, satın aldığı Twitter’ın adını ve logosunu değiştirme kararı aldı. Twitter, yeni döneminde “X” olarak devam edecek.

Twitter CEO'su "X" değişimi hakkında açıklama yaptı

Musk “Yakında Twitter markasına ve yavaş yavaş tüm kuşlara veda edeceğiz” açıklamasını yapmış ve çok sayıda marka ve logo değişimine işaret eden paylaşımlarda bulunmuştu. Elon Musk en son dün gece “Twitter” markasını “X” olarak değiştireceğinin açıklamasını yapmıştı. Musk, “X.com” adresini “twitter.com” adresine yönlendirdikten sonra ilerleyen saatlerde geçici X logosunu da yayınlayacağını duyurmuştu. Şirketin yeni CEO’su Linda Yaccarino logo ve marka değişimi hakkında konuştu.

Twitter CEO’su Linda Yaccarino, ” X daha ileri gidecek..”

CEO, “Hayatta ya da iş dünyasında büyük bir etki yaratmak için ikinci şans elde etmek son derece az rastlanan bir şeydir. Twitter, büyük bir etki yarattı ve iletişim şeklimizin değişmesini sağladı. Şimdi X daha da ileri gidecek ve küresel şehir meydanını (Musk, Twitter’ı küresel şehir meydanı olarak görüyor) dönüştürecek. X, fikirler, ürünler, hizmetler ve fırsatlar için küresel bir pazar yaratan ses, video, mesajlaşma, ödemeler / bankacılık merkezli sınırsız etkileşimin gelecekte vücut bulmuş hali. Yapay zeka tarafından desteklenen X, hepimizi henüz hayal etmeye dahi başladığımız şekillerde bağlantı kuracak.

Yıllardır birçok kişi Twitter’ı daha büyük hayaller kurmaya, daha hızlı yenilikler yapmaya ve büyük potansiyelimizi gerçekleştirmeye zorladı. X bu hayalleri gerçekleştirecek ve daha fazlasını yapacak. Geçtiğimiz 8 ay boyunca kullanıma çıkardığımız yenilikler ile X’in şekillendiğini görmeye başladık ancak daha yeni başlıyoruz. Bu dönüşümün kesinlikle bir sonu yok. X, her şeyi sunabilen bir platform olacak. Elon Musk ve ben, X’i herkese sunmak adına ekiplerimizle ve tüm ortaklarımızla birlikte çalışmayı dört gözle bekliyoruz.” açıklamasını yaptı.

Linda Yaccarino daha önce şirket içersinde gönderdiği e-postalar ya da yaptığı açıklamalarda “büyük düşünmeliyiz, dönüşüm gerçekleştirmeliyiz, 2.0’ı birlikte inşa edelim” gibi iddialı cümleleri ile dikkatleri üzerine çekmişti. Sosyal medya platformunu ilerleyen zamanlarda daha fazla değişiklik bekliyor gibi görünüyor.

Grafik Tasarım bölümünde öğrenci. İmza İnternet Teknolojileri'nde dijital çırak olarak eğitim alıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir