Twitter CEO’su Jack Dorsey tarafından yayınlanan son Twitter mesajlarına kimse anlam veremedi. Gizemli mesajların ne anlama geldiği merak edilirken farklı teoriler de konuşulmaya başlandı.

Twitter CEO’su Jack Dorsey, son dönemlerde kripto paralar üzerinde yaptığı değerlendirmeler ve yorumlar ile yakından takip edilen isimlerden birisi haline geldi. Yüklü miktarlarda yatırım yaptığı bilinen ünlü CEO, sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanırken Twitter’ın da en gözde isimlerinden birisi. Ancak geçtiğimiz günlerde yayınladığı mesajlarda farklı sayılar kullanan ve ne anlatmak istediği anlaşılamayan CEO, yaptığı paylaşımlarla merak uyandırdı.

Twitter CEO’sunun yazdığı 705742 ne demek?

Twitter CEO’su Jack Dorsey’in paylaştığı mesajda sadece 705742 yazılıydı. Bu mesajı doğrudan kripto para sektörü üzerine alınırken, kripto para topluluklarında bu mesajın Bitcoin ve diğer kripto paralarla nasıl bir ilgisi olabileceği tartışılmaya başlandı. Özellikle yeni çıkacak bir kripto para için CEO’nun bir ön bilgi paylaşma ihtimalini değerlendiren yatırımcılar, farklı formüller ve araştırmalar ile mesajın gizemini çözmeye çalıştı. Ancak bugüne kadar yapılan tahminlerin hiç biri genel bir kabul görmedi.

Son olarak Bitcoin’deki 705742 numaralı bloğun anlatılmak istendiği öne sürüldü. Ancak blokta yapılan incelemelerde de olağan dışı bir kullanım ve hareketlilik tespit edilemedi.

Dorsey geçen hafta Square’nin kitleler için bir Bitcoin madenciliği sistemi kurmaya çalıştığını söylemişti. Yeni mesajların bu konuyla ilgili olabileceği düşünülüyor.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir