Sosyal medyanın esas haber alma merkezi konumunda yer alan Twitter, pek çok yeni özellik üzerinde aktif olarak testler yapmaya başladı. Yeni CEO’su altında daha yenilikçi olması beklenen ve bunun ilk sinyallerini de ciddi bir şekilde veren Twitter, Jane Manchun Wong tarafından bulunduğu kadarıyla ana uygulama içerisinde bir Podcast testi yapılıyor. Bunun için ana uygulama koymak adına bir simge de hazırlayan firma, bu son yıllar içerisinde popülerliği oldukça artıran Podcast alışkanlığından da uzak kalmayacak gibi gözüküyor. 

18

Kişilerin Podcast alanlarını kaydedip takipçileriyle paylaşması üzerinden Twitter’ın genel yapısı için uygun olan Podcast planı yanında, firma farklı şeyler de geliştiriyor. Son elde edilen bilgilere Blue abonelerine yakın zaman içerisinde 1080P çözünürlüğünde video yükleme desteği verilecek gibi gözüküyor. Twitter, son zamanlar içerisinde pek çok farklı dikkat çekici yenilik ile de gündemde yer alıyor. Örnek vermek gerekirse yine Jane Manchun Wong tarafından bulunan bir makaleler özelliği de yakın zamanda sunulabilir. Bu özellik kişilerin çok uzun içerik paylaşımı yapmasına izin verecek. Makaleler için tarayıcı sürümüne ve uygulamalara özel bir kategori getirecek olan firma, bu kategoride yer alan tüm kişisel makaleleri kullanıcıların beğenisine sunacak. 

Google Rus devlet medyası olan RT’yi haber akış hizmetinden çıkardı

Büyük ihtimalle 2-3 ay içerisinde geniş çaplı olarak kullanıma sunulacak olan söz konusu bu özellik, ortaya çıktığı üzere temel metin düzenleme özelliklerine de sahip olacak. Bunlar arasında kelimeleri koyu ya da eğik yapma, kelime altına ya da üstüne çizgi koyma ile kod ekleme özellikleri de bulunacak. Twitter sözcüsüne göre bu makaleler ile ilgili yakın zaman içerisinde detaylı bilgiler verilecek. Konu ile ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bu kadar olup yakın zaman içerisinde yeni bilgiler elde edilebilir. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir