Twitter Blue, “Tweetleri Düzenle” ve hesabınıza mavi onay işaretleri ekleme gibi belirli yeni özelliklere erken erişim sağlayan, katılıma dayalı aylık bir aboneliktir. Mavi onay almak ve özelliklere erken erişim sağlamak için mevcut ülkelerde aylık 8 ABD doları veya yıllık 84 ABD dolarından başlayan fiyatlarla yerelleştirilmiş fiyatlandırma için abone olabilirsiniz.

Twitter Blue ile % 50 daha az reklam görünecek
Mavi onay almak ve özelliklere erken erişim sağlamak için mevcut ülkelerde aylık 8 ABD doları veya yıllık 84 ABD dolarından başlayan fiyatlarla yerelleştirilmiş fiyatlandırma için abone olabilirsiniz.

Twitter Blue özellikleri nelerdir?

Mavi onay işaretinin yanı sıra, Twitter Blue özelliği, abonelere Twitter deneyimlerini geliştirme ve özelleştirme yeteneği verir. Bu güçlü kontroller, Twitter’ı kişiselleştirmek ve en yeni özelliklere genel kullanıma sunulmadan önce erken erişim sağlamak için tasarlanmıştır. Geri bildiriminizi @TwitterBlue ile paylaşabilirsiniz.

Twitter Blue kullanıcılarının platformda yer alan reklamları yüzde 50 daha az göreceği açıklandı.

Elon Musk daha önce Twitter Blue kullanıcılarının artık sponsorlu tweetleri görmeyeceğini söylemişti. Daha az reklam da bekleniyordu. Twitter Blue kullanıcılarının Sizin İçin ve Takip Edilen bölümlerinde daha az reklam görmesine neden olan bir özelliği etkinleştirildi.

Twitter Blue kullanıcıları artık Sizin İçin ve Takip edilen akışlarında azaltılmış reklamlar görüyor. Twitter Blue, özelliğin profillerde veya yanıtlarda görüntülenen reklamlar, tanıtılan hesaplar veya trendler veya Keşfet sayfasında tanıtılan etkinlikler için geçerli olmadığını söylüyor. Twitter Blue ayrıca, reklam yarılanmasının yalnızca bir abonenin profili doğrulandıktan ve bir doğrulama işareti alındıktan sonra yürürlüğe gireceğini söyledi. Twitter, ödeme yapan aboneler için akışlardaki reklamları azalttığını iddia ediyor, ancak insanların aslında daha az reklam gördüğünü kanıtlamak kolay değil.

Twitter’ı ücretsiz kullanan kişilerin Twitter Blue’ dan tamamen kesilip çıkarılamayacağı belli değil.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir