Twitch, videolarınızı tek tıkla Shorts’a dönüştümenizi sağlayacak yeni özellik ile kullanıcı karşısına çıkıyor. Twitch kullanıcılarının ve diğer kişilerin de işine yarayacak bir o  kadar da işlerini kolaylaştıracak bir özellik ile karşımıza çıkıyor. Twitch, videoları dikey platforma dönüştürülmesi için yeni sunacağı klip düzenleyici özelliğini tanıttı.

Twitch yayın kliplerini TikTok, YouTube Shorts gibi ve daha fazla için dikey videolara dönüştürülebilme özelliğini kullanıcıların kullanımı için çıkardı. Son birkaç yıl içinde, Twitch yayınınızı büyümenin ve çevre yakalamanız için en popüler yollarından birisi olan TikTok ve YouTube gibi diğer platformlarda bir kitle oluşturmaktan geçiyor.

twitch

Twitch yeni klip özelliğini nasıl kullanılıyor, nasıl çalışıyor?

Twitch, paylaşım yaptığı bir tweet ile sitenin içerik oluşturucu panosunda bulunan yeni olan ve geliştirilmiş klip editörünü gösterildiği bir video paylaşımında bulundu. Twitch resmi hesabından kullanıcılarına attığı tweet’te şu ifadeleri kullandı:

 “Yeni Klip Düzenleyici ile en iyi anılarınızı sosyal medya videolarını oluşturmak her zamankinden daha kolay!”

ifadelerini dile getirdi.

Klip düzenleyici, yayın yapanların doğrudan YouTube Shorts’a (hesabınızı bağışlamanız şartı ile) kolay bir şekilde paylaşım yapılmasına olanak sağlayacak fakat TikTok, Instagram Reels ve diğer sosyal medya platformlarında bu şekilde paylaşım yapılması için klibi indirmek ve diğer sitelere manuel olarak yüklemeniz gerektiği bir durum söz konusu olduğunu bildirmemiz doğru olacaktır.

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ - İŞLETME BÖLÜMÜ SON SINIF ÖĞRENCİSİ

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir