XANTARES’in Twitch hesabı banlandı. CS:GO dünyasının en çok tanınan esporcularından biri olarak adından söz ettiren İsmailcan “XANTARES” Dörtkardeş, 28 Haziran Pazartesi günü Twitter hesabı üzerinden yapmış olduğu bir açıklama ile Twitch kanalı hakkında önemli bilgiler aktardı.

Atmış olduğu Tweet’te Twitch hesabının banlandığını dile getiren oyuncu, bu yasaklamanın neden yapıldığı ile ilgili bilgisi olmadığını dile getirirken, “ama kesin ben hak etmişimdir onların suçu yoktur kanka :D” dedi. Konu ile ilgili olarak yapmış olduğu paylaşımların devamı olarak Tweet’lerinde ise XANTARES “oturup yayın yapsan bir dert yapmasan hayatım öyle bir şey ki moruk tam birşeye heves yaptığımda o elimden gidiyor” ve “Açılma tarihi ile alakalı her hangi bir mail atılmadı sebebi yazılmadı o yüzden bekleyip göreceğiz” sözlerini kullandı.

Eğer 25 yaşındaki profesyonel oyuncunun Twitch hesabına ulaşmak isteyen çalışanların canlı yayın platformu klasikleşmiş “Üzgünüz. Bir zaman makinesine sahip değilseniz bu içerik artık ulaşılamaz demektir.” mesajı ile karşılaşıyor. Dörtkardeş’in attığı Tweet’e bazı takipçileri “Havuzda bikinili canlı yayın yapsaydın yemezdin” ve “Kral hottub cs yayını yapsan belki görmezden gelebilirlerdi” gibi cevaplar verilerek, son dönemdeki Hot Tub metasını eleştirdi.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir