Canlı yayın platformu Twitch’in kullanıcılarına sunduğu birçok ekstra özelliği olan Twitch Turbo aboneliğine zam geldi. ABD’deki kullanıcılar, artık 11,99 dolar ödeme yapacaklar.

Dünyanın önde gelen canlı yayın platformlarından Twitch, kullanıcılarını ilgilendiren bir karar aldı. Platform, reklam kaldırma ve farklı özellikler sunan “Twitch Turbo aboneliğinin fiyatını arttırdı. Fiyat artışı sebebi ile aboneliğin sunduğu özelliklerde herhangi bir değişiklik yapılmadı.

Daha önce ABD’deki Twitch kullanıcıları, kullanıcı adı renkleri, reklam kaldırma, genişletilmiş yayın depolama ve sohbet rozetleri gibi ekstra özellikler sunan Twitch Turbo’ya 8,99 dolar karşılığında abone olup kullanabiliyorlardı. Ancak bu durum artık değişti ve bugünden itibaren Twitch Turbo’yu satın almak isteyenler 11,99 dolar ödeme yapmak zorunda kalacaklar.

Peki Türkiye’deki Twitch Turbo fiyatı ne kadar olacak?

Twitch yönetimi, kısmi olarak Turbo hizmet için yerel fiyatlandırma politikasını benimsiyor. Türkiye’den bu hizmeti satın almak isteyen kullanıcılar ise dolar üzerinden ödeme yapacaklar; ancak ödeme yapacakları tutar ABD’dekinden daha düşük olacak. Bu doğrultuda, Türkiye’deki aboneler aylık olarak 6,99 dolar ödemesi gerekmektedir.

Mevcut Twitch Turbo aboneleri, en azından şimdilik fiyat değişikliklerinden etkilenmeyecek. Gönderilen e-postada, mevcut abonelerin 3 ay boyunca eski fiyatlandırmadan ödeme yapabilecekleri belirtiliyor. Ama bu durum Eylül ayında değişecek ve tüm Turbo kullanıcılar güncel fiyatlar üzerinden aboneliği satın alabilecekler.

Yönetim Bilişim Sistemleri

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir