Twitch izleme partisi yaparak artık banlamadan dizi veya film yayını yapabilirsiniz. İşte konuyla ilgili tüm detaylar.

Rings Of Power’ın çıkışıyla birlikte son günlerde izleme partisi yayınları artış göstermeye başladı. Tabii ki bu yayınlarına katılabilmenin şartları var. Prime video üyeliğiniz bulunması ve Twitch ile Prime Video hesabını bağlamanız gerekli.

twitch seyir partisi

Twitch izleme partisi nasıl çalışır?

Burada aslında yayıncı normal yayınlarında video izletir gibi diziyi izletmiyor. Amazon’un izleme partisi diye adlandırdığı sistemde, partiye katılan insanlar kendi hesaplarından normal bir dizi açarmış gibi izliyorlar. Bu sistemin avantajları ise Amazon kendi yapımı olmayan içeriklere ekstradan bir telif hakkı ödeme durumundan kurtulmuş oluyor. Diğer bir avantajı ise herkes diziyi veya filmi istediği gibi izleyebiliyor. İsterseniz dublaj izleyin isterseniz altyazılı. İçeriği herkesin kendine göre ayarlamasına izin veriyor.

İzleme partisine katılmak isteyenler yayın sırasında yayıncı izleme partisini başlattığında katıl butonuna tıklayarak katılabilirler. Herkes kendi hesabından dizisini izlerken ekstradan chat ve yayıncı gözükmektedir. Bu sistem ile Prime video üzerinde bulunan bütün içerikleri izlerken aynı anda yayında bulunan herkesin tepkisini ve ne düşündüğünü görebileceksiniz. Yayın tekrarı izlediğinizde ise izleme partisine ait bir şey bulunmaktadır. Yayında içerik izlendiği kısımlarda sadece yayıncıyı ve chat kısmını görmektesiniz.

Android için Twitch indir
İos için Twitch indir

Android için Prime Video indir
İos için Prime Video indir

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir