Twisted Metal dizi yapımcısı, 2.sezonda yeni karakterlerin olacağını onayladı. Ölümcül bir turnuvada karşılaşmalar yapan karakterleri konu eden popüler Netflix dizisinin 2. sezon güncellemesiyle ilgili yapımcıdan yeni açıklamalar geldi.

Dizi ilk sezona göre daha fazla karakter içerecek

Peacock’ta geçen yıl yayınlanan dizi Twisted Metal, ilk sezonuyla hayranların sevgisini kazandıktan sonra 2. sezon’a yeşil ışık yaktıklarını duyurdu.Yeni sezonla birlikte dizi, ilk sezona göre daha fazla karakter içerecek.

Twisted Metal dizi yapımcısı Michael Jonathan Smith, karakterler ve karakterlerin hikaye tanıtımları hakkında ayrıntılı bir 2. sezon güncellemesi sundu. Deadpool filminin yazarları Rhett Reese ve Paul Wernick’in Smith ile işbirliği yaptıkları 10 bölümlük ilk sezon, Temmuz 2022’de Peacock’ta gösterime girmişti. Dizinin başrolünde ise Anthony Mickey yer alıyor.

NBC Insider ile yakınbiramanda yapılan bir röportajda Smith, 2. Sezon’un yazımına başladıklarını söyledi. Yapımcı dizinin ve video oyununun takipçileri tarafından merakla beklenen Dollface, Axel, ve Calypso karakterleri bunlarla birlikte ölümcül yarışma hakkında da ayrıntılı bilgi verdi. Ayrıca Smith röportajında, yapımcısı olduğu Cobra Kai dizisi ile karşılaştırmasını da yaptı.

Hangi yeni karakterleri göreceğiz?

Jonathan Smith’in öne çıkan açıklamalarından birinin dizide Twisted Metal oyununun sahibi Billy Calypso’nun da olacağı idi.

Ayrıca Dollface’nin 2. Sezonda canlandırılacağı ve “havalı bir yanı” olacağını açıklandı. Başka bir ekleme ise  Bay. Grimm karakterinin olacağıydı ve Jonathan Smith bu karakterle ilgili özel heyecanını dile getirdi.

O karakter benim favorim. Takipçilerin ve hayranların görmekten zevk duyduğu şeyleri yansıtmak beni de heyecanlandırıyor. Bence bu yansıttığmız dünyada Sweet Tooth karakteri çok eğlenceli olacak.

Axel canlandırılacak fakat, bu karakter bir çift traktör lastiğine bağlanmasıyla karakterize edildiğinden yapımcı bunun bir “zor bir iş” olacağını düşünüyor. Ancak ekibin, tıpkı Sweet Tooth’da olduğu gibi, bu karakteri de doğru bir şekilde canlandırmaya çalışacağının ve aynı saygıyı göstereceğinin garantisini verdi.

Ayrıca Jonathan Smith  “Bu yeni sezonun havasını yakalayacağını düşündüğüm çok sayıda yeni şarkım var” diyerek hayranların beğeneceğine dair beklentilerini de dile getirdi.

Ne yazık ki bu karakterleri canlandıracak olası aktörler veya aktrisler hakkında henüz herhangi bir açıklama yapılmadı.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir