İnternet servis sağlayıcıların karmaşık tarifelerine karşı yeni bir kampanya başlatan Turknet, “Onaylamıyorum” projesiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Yeni kampanyası için özel bir lansman da düzenleyen Turknet, lansmanda sektör paydaşlarına ve internet kullanıcılarına Turknet hizmetlerini tanıtarak #ÖzgürlüğeGeçişYapın vurgusu yaptı.

11 büyükşehirde fiber altyapı kurdu

Herkes için fiber interneti erişilebilir hale getirmek için yatırımlarına geçtiğimiz yıllarda başlayan Turknet, şu anda 11 büyükşehirde kendi fiber altyapısına sahip. GigaFiber yatırımları olarak adlandırılan yatırımlarda 2022 sonuna kadar 1 milyon haneye ulaşmak isteyen Turknet, 2024 yılı sonunda ise bu sayıyı 4 milyona yükseltmeyi hedefliyor. Lansmanda bu hizmete yönelik bilgiler vererek Turknet’in mevcut çalışmaları hakkında detayları aktaran TurkNet CEO’su Cem Çelebiler, “TurkNet olarak, kotasız, taahhütsüz ve hızlı internet sunuyoruz. Amacımız, tüm internet kullanıcılarına dünya standartlarında, 1.000 Mbps’ye kadar eşit indirme ve yükleme hızında, kaliteli bir internet deneyimi sunabilmek” dedi.

Turknet CEO'su Cem Çelebilir
Turknet CEO’su Cem Çelebilir

Lansmanda Türkiye’deki internet hızının düşük olmasına da vurgu yapıldı. Son raporlarda Türkiye internet hızı sıralamalarında 181 ülke arasında 103. sırada yer aldı. Bu duruma dikkat çeken TurkNet CEO’su, Türkiye’deki 100 kişiden 73’ünün düşük hızlı internete bağlı sorunlar yaşadığını söyledi. TurkNet’in bu alandaki hedefinin net olduğunu da aktaran CEO, tablonun değişmesi için şirketin kararlı çalışmalarına devam ettiğini ifade etti.

TurkNet’ten “Onaylamıyorum’ vurgusu

Lansmanda TurkNet’in yeni projesi ve kampanyası “Onaylamıyorum” tanıtımı da yapıldı. “Bu kampanyayla sabit internette tüketiciyi bloke eden, üretimi ve eğitimi yavaşlatan sektörel problemlerin altını çiziyoruz. Yeni reklam kampanyamızın, kullanıcı deneyimi ve ihtiyaçları için gerçek bir ses olacağına inanıyoruz. Tüm internet kullanıcılarına #ÖzgürlüğeGeçişYapın çağrısı yapıyoruz.” Diyerek yeni kampanyanın tanıtımı yapan CEO Çelebiler, kampanya sayesinde sektördeki problemlere dikkat çektiklerini belirti. Tüm tüketiciler için eşit, adil ve hızlı bir internet için kullanıcılara TurkNet’e geçiş çağrısı yapan Çelebilir, TurkNet’in yeni proje ve servislerine tanıtımlarına devam edeceğini de aktardı.

Markanın yeni kampanya filmi, önümüzdeki günlerde dijital alanlarda ve televizyonda yayınlanacak.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir